Creative Muvo 2 og Muvo 2c

Pressemelding fra Creative 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye minihøyttalere leverer kraftig lyd

Creative sender nå to støv- og vannavvisende Bluetooth-minihøyttalere, Muvo 2 og Muvo 2c, ut på markedet. De er små, men de leverer mye lyd. De to høyttalerne kan også kobles sammen, så man får en dobbelt så kraftig lydopplevelse.

På IFA-messen i Berlin presenterte Creative i dag to nye Bluetooth-høyttalere i miniformat til smarttelefon- og nettbrettbrukere, som vil ha god og kraftig lyd på farten – uten at det tar opp for mye plass i baggen. Den kraftige og kompakte Muvo 2 og den ennå mer kompakte Muvo 2c, er ikke stort større enn en håndflate, begge er støv- og vannavvisende (IP66-standard). Dette gjør de to modellene til en pålagt følgesvenn på f.eks. camping, ferier eller andre utendørsaktiviteter.

Liten høyttaler – mye lyd

Til tross for høyttalerens kompakte størrelse, lover Creative at de nye Muvo-modellene vil levere overraskende rik bass. Hver høyttaler er utstyrt med en overdimensjonert passiv bass-radiator, samt spesialfremstilte lydelementer, som tilsammen sørger for et godt og kraftig lydbilde.

Øk rekkevidden med to høyttalere samtidig

De nye høyttalerne i Muvo-serien kan også kobles sammen i par for et dobbelt så kraftig lydbilde. Høyttalernes «Stereo Wireless Link»-teknologi gjør det nemlig mulig å koble to høyttalere av samme modell sammen via Bluetooth, så man får et 2.0-højttalersystem. På den  måten kan vennene dine koble sine Muvo-høyttalere sammen og virkelig by opp til fest – noe det det ofte kan være vrient å gjøre med høyttalere i denne størrelsen.

Skreddersy lyden

Via Creatives programvare til PC og MAC får man tilgang på høyttalernes kontrollpanel, hvor det er lett å justere equalizer-innstillinger, så lyden blir slik man ønsker. Via kontrollpanelet er det også lett å skifte mellom forskjellige lydkilder.

Snart vil det også være mulig å styre høyttaleren direkte fra smarttelefon eller nettbrett, når Creative-lanserer en ny gratis-app til Android/iOS, som gjør det mulig for brukere å utforske og velge sanger fra på MicroSD-kort i høyttaleren. For tilgjengelighet, se www.creative.com.

Som en smart ekstra funksjon kan brukere, takket være den innebygde mikrofonen, også bruke sine Muvo-høyttalere som høyttalertelefon og på den måten lett svare på anrop over Bluetooth.

Sett farge på dagen med fargerike høyttalere

Den nye Muvo-serien finnes i en rekke forskjellige farger: Muvo 2 kommer i blå, rød, grå og metallisk sort, mens Muvo 2c kommer i blå, rød, grønn og sort – sistnevnte med en gummibelagt overflate, så den ligger godt i hånden.

Pris og tilgjengelighet

Creative Muvo 2 og Muvo 2c er arvtageren til Creatives populære Muvo Mini. De nye modellene kan kjøpes fra september til følgende veiledende priser:

Creative Muvo 2: 749 NOK

Creative Muvo 2c: 499 NOK

Serien kan dessuten prøves på IFA-messen i Berlin den 2.-7. september, hvor Creative har bod 127 i hall 3.2.

Tekniske spesifikasjoner – Muvo 2:

Tekniske spesifikasjoner – Muvo 2c:

Vekt: 165g

 Mål: 67 x 93 x 38mm

 Tilkoblingsmuligheder: Via Bluetooth 4.2, 3.5 mm AUX-kabel, USB eller MicroSD-kort

 Batteritid: opp til 5 timers avspilling på én oppladning via USB

 USB-tilkobling: Micro

 Elementer: 1 x full-range samt 1 x bass-element

 Trådløs sammenkobling: opp til 2 høyttalere

 Fungerer også som høyttalertelefon

Powered by Labrador CMS