Creative Airwave HD og Airwave

Pressemelding fra Creative 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative introduserer Airwave HD™ og Airwave™

- trådløs Bluetooth høyttalere med mange spennende funksjoner

Designet for å forenkle forbrukerens opplevelse med funksjoner som Near-field Communications (NFC) for ett-trykks paring, Micro-USB lading og Multi-point kontakt.

Creative Technology Ltd annonserte i dag de nye trådløse høyttalerne Creative Airwave HD og Creative Airwave med Near-field communication (NFC) Bluetooth, som er designet med mange spennende funksjoner som passer med, og forenkler forbukerens lydopplevelse. Høyttalerne er de første av mange produkter som reflekterer det nye designet i selskapet som vil gå igjen i mange av høyttalerne og hodetelefonene i år.

De nye vågale triangelformete høyttalerne skiller seg ut overalt. I tillegg til den elegante svarte og klassiske grå, kommer høyttaleren i flere energiske farger- rød, blå, rosa og grønn. Det har spesielt vært fokus på kontrasten mellom den metalliske grillen og baksiden av Airwave HD, og den blankpolerte toppen og sidene.

Den samme tanken er implimentert i designet til Airwave, med de sporty blanke sidene sammen med en perlefinish på høyttalerens front og bakside.

"Her hos Creative tar vi en helhetlig design tilnærming, som inkluderer både lyd og utseende. For å holde følge med de moderne trendene i industriell deisgn, har vi implementert et vågalt triangulært design i dette årets lineup. Vi forstår også at i dagens "tidsklemme" er den alminnelige forbrukeren utsatt for stress og dårlig tid. Dette er grunnen til at vi med lanseringen av de trådløse høyttalerne Creative Airwave HD og Creative Airwave har lagt spesiell vekt på brukervennligheten og enkeltheten i produktene slik at de lettest kan brukes med alle telefoner eller tablets" sa Mac Aw, Director for Worldwide Marketing at Creative Technology Ltd.

Høyttalerne er de første av flere Creative produkter som tilbyr den nyeste NFC- teknologien. Funksjonen tillater brukerne til å enkelt "tappe" deres NFC-kompatible smart-enheter på høytaleren og dermed skape kontakt umiddelbart.

En annen praktisk funksjon er mikro-USB lading. Dette betyr at brukeren ikke er begrenset til å bruke eller å frakte en tung og upraktisk lader, men i stedet muliggjør lading av høyttaleren gjennom vanlig smart-enhets lader, standard micro-USB kontakt til en PC eller til og med til en ekstern batteripakke.

Creative Airwave HD trådløse høyttaler har også Multipoint Connections så brukere kan koble til opptil to smart-enheter med høyttaler samtidig- ideelt for brukere som har både smarttelefon og tablet. Den har også en integrert Creative Super Charged forsterker, som gjør at lyden høres høyere ut enn andre høyttalere på dobbel størrelse.

Høyttalerens drivere er tippet oppover i 30 graders vinkel, som gir kraftig lyd direkte til lytterens ører. Trådløs Bluetooth lydkvalitet er også sikret gjennom støtte for både AptX og AAC kodekser på Creative Airwave HD og aptX kodeks støtte på Creative Airwave. Designet for bruk med iOS og Android enheter har begge høyttalerne også integrert mikrofon slik at man kan bruke dette som handsfree.

Høyttalerne har et slankt, moderne geometrisk design, som gjør lydopplevelsen enda bedre i tillegg til å gi et sterkt estetisk uttrykk. Creative Airwave HD er tilgjengelig i svart og rød, og Creative Airwave er tilgjengelig i fargene blå, grå, rosa og grønn.

Smarte tekniske funksjoner på Creative Airwave trådløse høyttaler-serien:

1. NFC-kontakt reduserer betraktelig tiden og arbeidet for paringen og tilkoblingen med smart-enheter gjennom Bluetooth.

2. Micro-USB lading fjerner nødvendigheten av stikkontakt ved lading, og legger til rette for lettvint lading gjennom micro-USB, fra PC eller en ekstern batteripakke.

3. Multipoint- conncetion betyr at brukeren enkelt kan ha to smart-enheter tilkoblet høyttaleren samtidig, noe som gjør det mye mer brukervennlig hvis man har flere smart-enheter. Bytte mellom enheter skjer automatisk etter hvilken som blir styrt.

4. Integrert Creative Super Charged forsterker, tillater Creative Airwave HD til å produsere fantastisk lyd på tross av dens størrelse, uten å gå på akkord av mid bass og bass- et vanlig problem med trådløse høyttalere.

Creative Airwave HD

Creative Airwave HD gir en større lydopplevelse og tar mindre plass enn Creative Airwave. Med Creative Super Charged forsterker (SCA) leverer den en lyd bedre enn høyttalere med dobbel størrelse. Creative Airwave HD vil bli tilgjengelig i svart og rødt. Creative Airwave HD drives av et innebygget oppladbart Li-Ion batteri som gir opptil 7 timer spilletid.

Det er Creative multipoint som gjør det mulig å ha to enheter tilkoblet samtidig. For den beste lydkvaliteten har Creative Airwave HD aptX audio og AAC kodeks-support.

Creative Airwave

Creative Airwave har to full-range drivere for å muliggjøre lydkvalitet som tilsvarer mye større høyttalere. Creative Airwave vil være tilgjengelig i blå, grå, rosa og grønn og er designet for fantastisk lyd og utseende. Creative Airwave drives av et innebygget oppladbart Li-Ion batteri som gir opptil 12 timer spilletid. For den beste lydkvaliteten har Creative Airwave HD aptX audio.

Priser og tilgjengelighet

Creative Airwave HD og Creative Airwave trådløse høyttalere vil være tilgjengelig for kjøp på creative.com og vil være hos utvalgte forhandlere fra juni 2013 for disse veiledende prisene:

Creative Airwave kr. 799,-

Creative Airwave HD kr. 1.199,-

Powered by Labrador CMS