Creative HitzTM WP380

Pressemelding fra Creative 11. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative introduserer HitzTM WP380

– Høytytende trådløst headset med ShareMe teknologi

Banebrytende teknologi muliggjør deling av lyd trådløst mellom to ShareMe aktiverte Creative Headsets fra én enkelt mobilenhet

Creative Labs Ltd har nå lansert det trådløse Creative Hitz ™ WP380 headsetet i Norge – den seneste tilføyelsen i den nye Hitz serien av headsets. Dette trådløse Bluetooth-­‐ headsetet støtter den helt nye ShareMe teknologien og har innebygget Near Field Communication (NFC).

Banebrytende teknologier i et mainstream headset

Selv om Creative Hitz WP380 hører til virksomhetens mainstream headsets line-­‐up, inneholder det mange av de avanserte teknologiene som finnes i Creatives Aurvana line-­‐up. Den helt nye ShareMe teknologien tillater to lyttere med ShareMe-­‐aktiverte Creative headsets til å enkelt knytte de to headsetene trårløst til én enkelt smart-­‐enhet, og dele dens lydinnhld samtidig. Dette er idéelt for å lytte til musikk, en lydbok, podcast eller for å se en film sammen i løpet av en lang pendler tur.

Designet for å produsere dynamisk lydgjengivelse med utvidet bass, inneholder Creative Hitz WP380 også andre banebrytende teknologiske funksjoner, som gjør det til en perfekt trådløs ledsager til iPod, iPad, iPhone, Android smarttelefoner og andre smarte kommunikasjonsenheter. Disse overbevisende funksjonene omfatter Tap&Play Near Field Communication-­‐ tilkobling og understøtte for avanserte Bluettoth kodekser. Headsetets Creative Multipoint-­‐ tilkobling gir mulighet for to forbindelser samtidig til to smart-­‐enheter, som for eksempel en smarttelefon og en tablet. Med disse avanserte funksjonene er Creative Hitz 380 et av de mest funksjonsfylte trådløse headsetene på markedet.

Strålende design

I tråd med Creative Hitz seriens forfriskende nye design-­‐tema har Creative Hitz WP380 en strålende finish og samme unike trekantede design på hver av sine øre-­‐kopper . Creative Hitz WP380 –

Nøkkelfunksjoner

• Tap & Play NFC teknologi og Bluetooth 3.0 trådløs tilkobling

• Dynamiske 34mm Neodym drivere til fremragende dynamisk respons og dyp bass

• Multipoint Connectivity -­‐ par og opprett forbindelse til to trådløse enheter på samme tid

• Del underholdning trådløst med en annen ShareMe aktivert Creative trådløst headset

• ClearSpeech gir bedre taleanrop

• HD Voice Ready -­‐ leverer mer livaktige samtaler

• Trådløse audio codec support : aptX ®, AAC og FastStream

• Stemme-­‐meldinger om tilkobling og batterinivå

• Virker selv når batteriet er flat via den medfølgende lydkabelen

• Inkluderer bløtt reiseetui , USB oppladskabel og avtagbar lydkabel

Priser og tilgjengelighet

Creative Hitz WP380 kan kjøpes hos førende forhandlere til en veilende utsalgspris på 799 kr.

Powered by Labrador CMS