RHA CL2 Planar har MMCX-hurtigkobling for tilkopling til blåtannbøylen eller en av de to medfølgende kablene. Foto: RHA

PLANAR-MAGNETISKE RHA CL2

– RHA er forfriskende, energiske og dynamiske. De har salgbare produkter som det er gøy å arbeide med, sier markedssjef Jarle Ruud i Mono.

Publisert

På IFA-messen i Berlin viser han frem de nye øreproppene RHA CL2 Planar, som koster rundt 800 euro.

– Disse er bygd med planar-magnetiske drivere, som gir enestående detaljgjengivelse og åpenhet i lydbildet. Prinsippet er enkelt, men det har tatt tid å få det til å fungere i så liten skala som i en ørepropp. Dette er litt romfartsteknologi, sier Jarle Ruud til fagbladet Elektronikkbransjen.

Det har tatt tid å få det til å fungere i så liten skala som i en ørepropp

CL2 Planar kan brukes både med og uten kabel. Ørepluggene har en MMCX-hurtigkobling for bruk med både blåtann nakkebånd og kabler; det følger med kabler med vanlig 3,5mm-kontakt samt med balanserte 2,5 mm kontakter. Spilletiden på blåtann skal være 12 timer.

Hans Oudwater (t. v.) i RHA og Jarle Ruud i Mono. Foto: Cathrine Pedersen.

– Lyden slår meg som ekstremt detaljert, åpen og luftig. Du hører at det er noe spesielt. Jeg har selv et par RHA-ørepropper fra før, som jeg synes er fine, sier Ruud.

Viktig bit i spillet

RHA CL2 Planar med blåtannbøylen som følger med. Foto: RHA.

Han innrømmer at RHA per i dag ikke er det viktigste merket for Mono.

– I ren og skjær omsetning står RHA for en liten andel sammenlignet med de andre merkene våre. Men, de representerer en bit i puslespillet vi ikke har fra andre. Vi skal forsøke å få merket til å bli større, og føler oss rimelig sikre på at dette vil lykkes, sier Ruud.

Han sier RHA har tanker rundt produktene som vitner om at de setter kvaliteten høyt.

– De utvikler hver eneste modell fra bunnen av. Det er mange produkter på markedet som ikke får den oppmerksomheten de fortjener, og RHA har ikke midler til å kjøre gigantkampanjer. Som distributør opplever vi imidlertid at de er tett på oss, og det er kort vei til produktutviklerne som sitter ved hovedkontoret deres i Glasgow i Skottland, sier Ruud.

Med i esken til RHA CL2 Planar følger en blåtannbøyle samt to kabler; med vanlig 3,5mm kontakt samt balansert 2,5 mm. Foto: RHA.
Powered by Labrador CMS