Libratone Q Adapt-serie

Pressemelding fra Libratone 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Libratone lanserer hodetelefonserien Q Adapt:

Få perfekt lyd uansett hvor du befinner deg, med justerbar støyreduksjon, men uten klumpete batteripakker

Libratone lanserer Q Adapt, en hodetelefonserie med en ny, justerbar støyreduksjonsteknologi kalt CityMix™, der brukeren kan tilpasse lyden etter omgivelsene. Serien består av to modeller, både In-Ear ørepropper med Lightning-tilkobling og trådløse On-Ear hodetelefoner. Begge

modellene leverer Libratones enestående lyd i et moderne, skandinavisk design og fås i flere fargevarianter.

Justerbar, aktiv støyreduksjon med CityMix™

Som pendlere, reisende og andre brukere av aktive hodetelefoner allerede vet godt, så er det ikke alltid nok å bare slå på eller av den aktive støyreduksjonen. Med den nye CityMix™- teknologien i Libratones nye hodetelefoner og ørepropper er det nå mulig å justere nivået på den aktive støyreduksjonen. Velg nivå 4 når du har behov for å lukke all støy ute, for eksempel i et åpent kontorlandskap, eller nivå 1 eller 2 når du går rundt i byen og trenger å høre omgivelsene.

Libratones administrerende direktør Jan McNair, beskriver den nye teknologien som den ultimate, personlige lydopplevelse, uansett hvor du befinner deg:

– Det hjelper ikke alltid å bare skru opp volumet når det er mye støy rundt deg. Og selv om du kan det, så er det ikke bra for ørene dine. Og i motsatt fall kan full støyreduksjon være farlig.

Når du beveger deg i byen er det viktig å være i stand til å høre hva som skjer rundt deg, slik at du kan reagere raskt og unngå ulykker. Med CityMix™-teknologi er det endelig mulig å få god lyd og tilpasset støyreduksjon, hele dagen, uansett hvor du befinner deg.

God lyd i alle omgivelser

Inntil i år har Libratone utelukkende fokusert på god lyd i hjemmet, med de trådløse høyttalerne ZIPP og ZIPP Mini. I sommer lanserte selskapet Bluetooth-høyttalerne Libratone ONE og TOO, egnet for at brukerne kan ta med seg musikken ut. Med lanseringen av Q Adapt hodetelefoner

med CityMix™ får Libratone-brukere verden over nå tilgang til markedets mest personlige, mobile lydopplevelse, uansett hvor de befinner seg.

Q Adapt In-Ear ørepropper uten klumpete batteripakke

Libratones nye Q Adapt In-Ear ørepropper er blant av de aller første hodetelefonmodellene i verden som er spesielt designet for iPhone og iPad med Lightning-kontakt. Det betyr at øreproppene kan motta lyden digitalt og samtidig få strømforsyning gjennom Lightningtilkoblingen, og dermed unngå klumpete batteripakke på ledningen, noe andre ørepropper med støyreduksjon normalt har.

– Ørepropper med justerbar, aktiv støyreduksjon, uten ekstra batteripakke, er intet mindre enn en revolusjon. Det gir langt større frihet og mobilitet - og setter lyden enda mer fri, sier administrerende direktør McNair.

Ledningene til Q Adapt, som er trukket i et eget Libratone-stoff, har en kontrollenhet for å styre avspillingen og en mikrofon for å motta samtaler og bruke hjelpefunksjonen Siri. Ørepluggene er i støpt gummi for å optimalisere lytteopplevelsen og gi en mer komfortabel bruk enn vanlige ørepropper med støyreduksjon.

– Mange ørepropper med aktiv støyreduksjon er designet for å bli presses tett inn i selve øret. Det kan være ubehagelig og i ytterste fall skade øret. Våre lette ørepropper har et ergonomisk design som sitter naturlig i øret. Derfor kan du trygt bruke dem mange timer av gangen, sier McNair.

Q Adapt In-Ear ørepropper kommer i fire fargealternativer: Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black og Rose Pink. For å sikre optimal komfort følger det med propper i tre ulike størrelser. Q Adapt In-Ear ørepropper koster kr 1799,- og er tilgjengelig hos forhandlere fra oktober. Kan forhåndsbestilles på libratone.com fra begynnelsen av september.

Q Adapt On-Ear trådløse hodetelefoner

Libratones nye Q Adapt On-Ear trådløse hodetelefoner kobles enkelt til alle typer Bluetoothkilder. Med integrert mikrofon, over 20 timer batterikapasitet og lett, ergonomisk design er hodetelefonene ideelle for heldagsbruk. Et enkelt og brukervennlig berøringspanel kontrollerer CityMix™, samt avspilling av musikk og styring av samtaler. Med Libratones Hush-funksjon kan du ved hjelp av en enkel håndbevegelse dempe lyden og redusere støyreduksjonen, slik at du raskt og enkelt hører omgivelsene uten å ta av hodetelefonene.

Q Adapt On-Ear har sensorer som sparer strøm ved å pause musikken og skru av den aktive støyreduksjonen når du tar av hodetelefonene. Hodetelefonene er også utstyrt med Bluetooth + 1, slik at to Q Adapt-brukere kan trådløst lytte til musikk fra samme lydkilde.

Q Adapt On-Ear trådløse hodetelefoner kommer i tre fargealternativer: Elegant Nude, Cloudy White og Stormy Black. En analog kabel følger med som et alternativ dersom Bluetooth ikke er tilgjengelig. Q Adapt On-Ear hodetelefoner koster kr 2399,- og er tilgjengelig hos forhandlere fra oktober. Kan forhåndsbestilles på libratone.com fra begynnelsen av september.

Powered by Labrador CMS