SALGSTALLENE FOR BLASTER ER EN FEST

Amerikanske Monster viser på IFA festhøyttaleren Blaster samt de nye hodetelefonene Elements og nye modeller i iSport-serien.

Publisert Sist oppdatert

– Vi klarer ikke å levere nok av Superstar Blaster. I Norge er Expert-kjeden vår hovedsalgskanal, og de gjør det ekstremt godt med denne. Blaster passer godt inn i trenden med festhøyttalere, og vi kommer til å utvide denne porteføljen, sier Monsters salgs- og operasjonssjef for Europa, Katherine Baker til fagbladet Elektronikkbransjen, når vi møter henne på IFA-messen i Berlin.

– Hvis du kjøper to Blastere, kan du sette dem opp i stereo, der den ene spiller venstre og den andre høyre kanal?

– For øyeblikket er ikke det mulig, sier Baker.

I Norge er Expert-kjeden vår hovedsalgskanal, og de gjør det ekstremt godt med Blaster

Når det gjelder de nye hodetelefonene Monster Elements, kommer disse i to størrelser, over og på øret, i to farger. Det er mulig å bytte mellom lydsignaturene Club og Natural, der det i førstnevnte er fokusert på bassresponsen.

– Vi regner med at de kommer til salg i Norge snart. Prisen er 2.500 og 3.500 kroner, sier Baker.

Ny iSport-serie

Monsters iSport-serie blir fornyet i høst. iSport Freedom er en hodetelefon med blåtann som ligger på øret, ikke over, der man kan vaske putene.

– De er svært holdbare, og har også to lydprofiler; Turbo og Normal. Turbo er beregnet på trening, og gir ekstra bass og styrke. Batteritiden er 24 timer, og som på alle våre nye hodetelefoner med blåtann kan funksjonaliteten styres med berøringer på den ene klokken. Dette er en oppgradering fra vår eksisterende Freedom-modell, og prisen vil være 2.000 kroner når den kommer i butikkene i oktober, sier Baker.

iSport Victory er trådløse øreplugger, som erstatter dagens modell med ledning.

– De har minst åtte timer batteritid, to lydprofiler, de tåler svette, og ledningen som går mellom ørepluggene er utstyrt med refleks. De er slanke og små til å være trådløse øreplugger, og kommer i tre farger til 1.000 kroner, sier Baker.

På nivået under ligger Monster iSport Intensity til 700 kroner.

– Også her går vi fra kabler til en ny og trådløs versjon, som også har vår patenterte SportClip-løsning slik at pluggene blir sittende godt fast i øret under trening. Også her slipper litt omgivelseslyd inn, noe som er viktig for eksempel hvis man er ute og løper i trafikken, sier Baker.

Monster har også en innstegsmodell i iSport-serien, Achieve, til 600 kroner.

Powered by Labrador CMS