Jabra Sports Pulse og Sport Rox

Pressemelding fra Jabra 20. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kom deg ut!

Stadig flere nordmenn trener under åpen himmel nå som vinteren endelig har sluppet taket og våren er her. Her er et par nyheter til deg som er helt avhengig av musikk på øret når du skal stramme opp kroppen til sommeren.

Jabra Sports Pulse Wireless

Med de trådløse øreproppene Jabra Sports Pulse Wireless og den medfølgende appen Sport Life, er alt lagt til rette for treningsøkten din. Treningstilbehøret er verdens første headset med pulsmåler på øreproppen, og kommer med Dolby Digital-lyd og treningstips i sanntid som hjelper deg å nå målene dine.

Du kan enkelt planlegge, overvåke og evaluere treningen din basert på tilbakemeldingene du får på øret. Treningen kan tilpasses etter hjerterytmen din, slik at du optimaliserer treningsøkten. Sport Pulse Wireless er trådløs, noe som gir deg den bevegeligheten du trenger til treningen din.

Sport Pulse Wireless vant nylig en designpris på ISPO Award i kategorien Products Health & Fitness Accessories, og veiledende utsalgspris er kr. 1.899,00.

Jabra Sport Rox Wireless

Få den ekstra energien du trenger til å yte maksimalt på treningen med Jabra Sport ROX Wireless. Øreproppene gir fantastiske lydopplevelser for alle som er avhengige av musikk på øret for å yte optimalt. De er trådløse, noe som gir deg friheten til å bevege deg rundt uten irriterende ledninger som forstyrrer treningen din.

Når du ikke bruker øreproppene kan de festes sammen takket være innebygde magneter, og de vil automatisk gå i strømsparingsmodus. Jabra Sport ROX Wireless er tilgjengelige i hvit, og veiledende utsalgspris er kr. 1.399,00.