KidzSafe D.I.Y. Headphone

Pressemelding fra KidzSafe 22. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Barnevennlige hodetelefoner fra KidzSafe

KidzSafe med ny lydserie som skal forhindre hørselsskader hos barn. 

Dagens lydprodukter gir vanligvis et lydbilde på mellom 60 og 130 desibel, men produsenten KidzSafe har valgt å gå i en annen retning. KidzSafe hodetelefoner og høyttalere kommer med volumbegrensende teknologi for å forhindre at musikken overstiger 85 desibel.

Den nye serien inneholder følgende produkter:

KidzSafe D.I.Y. Headphone: Hodetelefonene til KidzSafe dekker hele øret, og kommer i fire forskjellige fargekombinasjoner (rosa, blå, grå/oransje og lilla/grønn). Hvert par kommer med mer enn 50 forskjellige klistremerker, ”flokefrie” ledninger, to sett med avtagbare øreputer og en beskyttende bæreveske. Kun fantasien setter grenser på hvordan hodetelefonene kan tilpasses, og selve bøylen kan justeres etter hodestørrelse for komfortabel passform.

Veiledende pris kr 349,00.

KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker: Trådløse høyttalere som tåler vannsprut og er dekket med silikonbeskyttelse for litt røffere håndtering. Kommer i flere ulike fargekombinasjoner og har lydreduserende teknologi for å forhindre hørselsskader. Høyttalerne har barnevennlige knapper slik at små fingre enkelt kan bytte sang, sette på pause og endre volumet. Du får også med oppladbare batterier og hengefeste som enkelt gjør at de festes på sekker eller i bilen.

Veiledende pris kr 449,00.

KidzSafe D.I.Y. Speaker Case: Beskyttelsesetui til kostbare mobiltelefoner, mp3-spillere og lignende i morsomme farger. Etuiet har et hardt ytre skall som beskytter musikkspilleren, og du kan koble til den innebygde høyttaleren gjennom en standard 3,5 mm lydinngang. Du beskytter barnas første smarttelefon, og kan samtidig være sikker på at lyden ikke overstiger 85 dB. Tilgjengelig i kombinasjonene rosa og lilla, og blå og oransje.

Veiledende pris kr 299,00.

Powered by Labrador CMS