Plantronics BackBeat PRO 2

Pressemelding fra Plantronics 31. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plantronics BackBeat PRO 2 trådløse hodetelefoner gir deg både den beste lyden og stenger ute alt det du ikke vil høre

– Plantronics kan i dag vise fram det nyeste tilskuddet i BackBeat sortimentet - BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 Special Edition. Disse er spekket med funksjoner ingen andre trådløse hodetelefoner innen dette prissegmentet kan tilby: BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 Special edition gir deg den beste lyden med øreklokker som omslutter hele øret, NFC pairing muligheter og et praktisk reiseetui.

- Stadig flere er klare for å droppe ledningen og ønsker å gå for en trådløs lydopplevelse, men er bekymret for å måtte gå på akkord med lydkvaliteten på musikken og muligheten til å bruke headsettet i flere timer i strekk. Backbeat PRO 2 er designet med akkurat disse utfordringene i tankene. Headsettet sørger for aktiv støykansellering, 24 timers batterilevetid og den beste lyden: rik bass, klar diskant og naturlige mellomtoner enten du er på kontoret, på farten, hjemme eller på flyet, forklarer Rolf Gjerdsjø, Corporate Account Manager i Plantronics Norge.

Backbeat PRO 2 leverer en fullskala lytteopplevelse, og løsriver deg fra en støyende verden.  Den aktive støykanselleringen (ANC) betyr at du kan redusere bakgrunnsstøy mens du arbeider eller på reise, og bytte til åpen lyttemodus for å høre beskjeder, samtaler eller miljøet rundt deg uten å måtte fjerne hodetelefonene.

BackBeat PRO 2 gir deg optimal trådløs frihet med førsteklasses Bluetooth for imponerende 100 meters rekkevidde når den sammenkobles med en Bluetooth enhet.  Plantronics teknologi gir opp til 24 timers lyttetid på en oppladning, opptil 21 dager med standby levetid og seks måneder med dvalemodus.

Skodd over samme lest som den prisvinnende BackBeat PRO - BackBeat PRO 2 har en sømløs design og er 35 prosent mindre og 15 prosent lettere enn sin forgjenger.  Sammen med nye øreklokker for bedre ergonomi, en fleksibel bøyle som distribuerer vekten jevnt og komfortabelt, gjør at BackBeat Pro føles lette og gode å ha på over lang tid.

Andre BackBeat PRO 2 egenskaper er:

•         Smarte sensorer som automatisk pauser musikken når du tar av hodetelefonene og som automatisk skrur på musikken når du tar dem på igjen.

•         Multi-device muligheter – du kan koble sammen to enheter samtidig og enkelt bytte mellom telefonen din og nettbrettet for musikk og film.

•         Innebygde doble mikrofoner som gjør det mulig å svare telefonen rett fra headsettet.

•         Reisevennlig design med øreklokker som kan brettes flate.

•         Inkludert 3,5 mm kabel for in-flight underholdning og mulighet til å kunne fortsette å nyte musikken dersom du mot formodning skulle gå tom for batteri.

Pris og tilgjengelighet

BackBeat PRO 2 vil være tilgjengelig i svart og natur hos autoriserte Plantronics forhandlere og vil koste fra kr 2495 . En spesiell utgave av BackBeat PRO 2 SE med NFC kobling, ytterligere finesser og et reiseetui vil være tilgjengelig i granittgrå. Veiledende pris  kr 2995. For mer info se: www.plantronics.com.