Sennheiser HD 25

Pressemelding fra Sennheiser 12. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sennheiser HD 25 – den klassiske, proffe hodetelefonserien strømlinjeformes

Lydspesialisten Sennheiser har nå strømlinjeformet sin klassiske proffserie hodetelefoner HD 25 for å gjøre det enklere å velge produkt. “Med sju varianter å velge mellom har kunder ofte spurt ‘men hvilken av dem er den virkelige HD 25?’”, uttaler Jannik Schentek, portfolio manager Live Performance & Music. Fra og med mars vil det være en klassisk HD 25 med to søstermodeller – HD 25 LIGHT, med litt andre egenskaper og tilbehør, og HD 25 PLUS, med ekstra tilbehør for ytterligere å forbedre den klassiske utgaven. De nye modellene er lette å kjenne igjen på den kompakte Sennheiser-logoen på øreklokkene, og der det nå er informasjon om utgave og impedans på hodebøylen.

Den klassiske HD 25 leveres med den ikoniske, delte hodebøylen, 1,5 m enkeltsidig tilkoplingskabel og øreklokker som kan vippes unna for lytting på bare én side. Endene på hodebøylen er av ny design og sørger for at øreklokkene låses sikkert på plass, mens svingspolene i lettvekts aluminium gir en førsteklasses transientrespons. Med sin frekvensrespons på 16 til 22 000Hz, en impedans på 70 ohm og maksimum SPL på 120dB kan HD 25 brukes til alt innenfor monitor – kringkasting, liveopptak eller bak DJ-pulten. HD 25 leveres komplett med ¼” (6,3 mm) jackovergang av skrutype for den rette stålkabelen.

Søstermodellen HD 25 LIGHT er en rimelig utgave både for krevende forbrukere og prisbevisste proffbrukere, som trenger et par gode hodetelefoner til miks og monitor. HD 25 LIGHT har hodebøyle av enklere design og litt andre elementer, men byr på veldefinert bass og detaljert diskant til all slags monitorbruk. Hodetelefonene har en impedans på 60 ohm, maks SPL på 114 dB og en frekvensrespons på 30 til 16 000 Hz. Den rette, dobbeltsidige stålkabelen (3 m) leveres komplett med overgang fra 3,5 til 6,3 mm (1/8” to ¼”).

HD-25 PLUS er identisk i design med HD 25, men man får her både ekstra tilbehør og to medfølgende kabler. Brukeren kan velge mellom en stålkabel (spiral, lengde: 3 m / 1 m) og en rett 1,5 m stålkabel. PLUS-versjonen leveres også med en praktisk oppbevaringsveske og et ekstra sett med øreputer i myk velur.

“HD 25 er en ekte klassiker. Den har opparbeidet et førsteklasses rykte i alt fra utendørs kringkasting til DJ-bruk”, uttaler Jannik Schentek. “Den nye produktserien er nå tydeligere definert slik at hver enkelt modell tydelig skiller seg ut. På den måten får både profesjonelle brukere og vanlige forbrukere helt riktige hodetelefoner til sine respektive bruksområder.”

Priser:

HD 25 PLUS: 1.750,00 NOK ekskl. moms.

HD 25 LIGHT: 1.135,00 NOK ekskl. moms.

Powered by Labrador CMS