SMS Audio Sport Collection

Pressemelding fra SMS Audio 22. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Start sommertreningen med SMS Audio Sport Collection

Sommeren er høytid for trening. Med Sport Collection fra SMS Audio er du garantert hodetelefoner med en kul design, spesielt laget til deg som trener. Serien består av både såkalte in-ear og on-ear-hodetelefoner, og er dekket i materialer som frastøter seg støv, svette, vind og vær.

Det er den ikoniske rapperen Curtis ”50 Cent” Jackson som står bak utviklingen av hodetelefonene, mens den kjente NBA-spilleren Carmelo Anthony har hatt ansvar for å utvikle den sporty designen. Sammen har de to utviklet en ny serie med hodetelefoner som kombinerer lyd med studiokvalitet og aktivt bruk.

Totalt fem forskjellige hodetelefoner lanseres i den nye serien til SMS Audio kalt Sport Collection.

Innebygd pulsmåler

En av modellene – BioSport – kommer med innebygget pulsmåler som måler hjerterytmen din gjennom øret. Teknologien er utviklet i samarbeid med tekgiganten Intel, og gjør at du enkelt kan samle informasjon og få maksimalt ut av treningsøkten din.

I tillegg lanserer SMS Audio versjonene In-ear Wired Sport, In-ear Wireless Sport, On-ear Wired Sport og On-ear Wireless Sport. Produktene kommer som navnet tilsier både med og uten trådløs tilkobling med varianter til både utsiden og innsiden av øret.

SMS Audio Sport Collection – nøkkelinformasjon:

• Tilgjengelig både som in-ear og on-ear

• Støv- og svettefrastøtende

• BioSport-varianten har innebygd pulsmåler

• Teknologi utviklet i samarbeid med Intel

• Designet av rapperen Curtis "50 Cent" Jackson og NBA-stjernen Carmelo Anthony

Veiledende pris:

In-ear BioSport:              kr 1 299

In-ear Wired Sport:         kr 649

In-ear Wireless Sport:     kr 1 299

On-ear Wired Sport:        kr 1 399

On-ear Wireless Sport:    kr 1 999