Sony x AURIA Fashion Unplugged

Pressemelding fra Sony 14. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Koblet sammen til moteprodukter

Kjent motehus lager verdens første kolleksjon med reisetilbehør som er laget av hodetelefonledninger

Sony samarbeider med motehuset AURIA om å gjenbruke overflødige hodetelefonkabler, og lage reisetilbehøret du «må ha»

Fem unike designprodukter, som er inspirert av de nye hodetelefonene h.ear on Wireless NC, MDR-100ABN

Sony har inngått et samarbeid med det ledende motehuset for bærekraftig badetøy, AURIA, for å lage en ny capsule-kolleksjon bestående av reisetilbehør som er laget av overflødige hodetelefonkabler. De nye Sony h.ear™-hodetelefonene har nemlig fjernet behovet for å koble til med ledning, uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Over 113 meter med ledning har er brukt for å lage den unike tilbehørskolleksjonen, som kommer i fem livlige farger. Sony x AURIA ”Fashion Unplugged”-kolleksjonen består av et passfutteral i Lime Yellow, et solbrilleetui i Bordeaux Pink, en strandveske i Cinnabar Red, et smarttelefon-case i Viridian Blue og strandsandaler i Charcoal Black.

For å feire Sonys nye h.ear on Wireless NC-hodetelefoner, som byr på flokefrie reiser, har tilbehøret blitt inspirert av reisesituasjoner som tillater at du kan fortape deg selv i musikk – enten du sitter på bussen eller slapper av på stranden.

”Muligheten til å jobbe med Sony på et slikt innovativt prosjekt var utrolig. Jeg har lenge vært en forkjemper for bærekraftig mote, og hodetelefonledningene har vært et herlig materiale å gjenbruke og designe med. De har laget veldig artige, fargerike og holdbare reiseprodukter, sier Diana Auria, administrerende direktør og designer i AURIA, hvis design har blitt bruk av blant andre Rihanna, Daisy Lowe og Lily Cole.

Capsule-kolleksjonen med reiseprodukter har blitt laget for å komplimentere Sonys nye utvalg av ensfargede, problemfrie hodetelefoner, som i tillegg til å tilby perfekt lydkvalitet og formtilpasset komfort også fungerer som et iøynefallende tilbehør.

NFC og Bluetooth-teknologien i h.ear on Wireless NC-hodetelefonene har fjernet behovet for kablet tilkobling, noe som gir deg en autentisk lyd uten å måtte styre med ledninger. Teknologien lar deg enkelt og greit holde en enhet med NFC-støtte inntil hodetelefonene for å koble til raskt og sømløst, og så kan du streame musikk eller høre på lydbok.

Hodetelefonene er også utstyrt med en Digital Noise Cancelling-funksjon som umiddelbart demper all bakgrunnsstøy, og lar deg fokusere på musikken og ingenting annet.

”Dine hodetelefoner er en utvidelse av deg – de er med deg overalt, akkurat som mobilen eller nøklene dine. Derfor er hodetelefonene h.ear on Wireless NC designet til å være en del av livet ditt, sier Alberto Ayala, leder for Video & Sound product marketing i Sony Europe.

Powered by Labrador CMS