Sennheiser Momentum On-Ear

Pressemelding fra Sennheiser 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De anmelderroste MOMENTUM hodetelefonene får en frekk lillebror:

Aldri før har god lyd sett så lekker ut

Design og lyd går opp i en høyere enhet i Sennheisers nye hodetelefoner MOMENTUM On-Ear, som er lillebroren til den anmelderroste MOMENTUM. Sennheiser kombinerer sin berømte kvalitetslyd med lekker, kompakt design i rustfritt stål og italiensk Alcantara®. MOMENTUM On-Ear debuterer i fire friske pastellfarger.  

Aldri før har god lyd sett så lekker ut som de nye hodetelefonene MOMENTUM On-Ear fra Sennheiser, som er lillebroren til den anmelderroste MOMENTUM. Fra innerst til ytterst oser MOMENTUM On-Ear av kvalitet både i materialer og lyd. De elegante lukkede øreklokkene i matt glassfiberforsterket plast isolerer støy som kommer utenfra, og myk italiensk Alcantara® og rustfritt stål gir komfort og eksklusivitet.  

MOMENTUMs kompakte lillebror: Lekker lyd på farten

På samme måte som sin storebror har MOMENTUM On-Ear en lyd som fullt ut matcher den lekre designen. Hodetelefonene gir en fyldig og kompromissløs lydopplevelse basert på Sennheisers høykvalitets 18 ohm transdusersystem. Dette gir en detaljert lyd med en subtil, men likevel uttrykksfull bass, og et frekvensområde fra 16 til 22.000 Hz.

Sammenlignet med MOMENTUM er øreklokkene på MOMENTUM On-Ear mindre og sitter utenpå ørene. Dette gir en mer kompakt og lett design som er utviklet for å ha med på farten. Hodetelefonene leveres med avtagbar kabel med fjernbetjening for å kunne motta telefonsamtaler når man er på farten. Kabelen er spesielt optimert til Apples produkter.

MOMENTUM On-Ear debuterer i fire friske pastellfarger – elfenben, grønn, blå og rosa. Alle fargene er utvalgt av internasjonale moteeksperter, inspirert av trendene akkurat nå.  

5 års full garanti

MOMENTUM On-Ear kan kjøpes fra august til veiledende utsalgspris på 1.580 NOK inkl. moms hos utvalgte forhandlere, blant annet Komplett, Stereofil, Oslo Hi-Fi Center og Humac.  

Sennheiser gir hele 5 års full garanti på de nye MOMENTUM On-Ear dersom produktet blir registrert online senest 31.12.2013.

Powered by Labrador CMS