Skullcandy Crusher 2.0

Pressemelding fra Tura Scandinavia 12. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skullcandy Crusher 2.0 - Imponerende lyd og kraftig justerbar bass

Nå lanseres Skullcandy Crusher 2.0, en lekker utformet hodetelefon. Med kraftig bass, bygget på en teknikk med dobbeltelement, leverer denne hodetelefonen fyldig bass og Supreme Sound.

Crusher sitter perfekt og komfortabelt, har fleksibel hodebøyle, avtakbar kabel og er sammenleggbar. I den ene ørekoppen sitter det en justerbar aktiv forsterker drevet av medfølgende AA-batteri og klarer opptil 40 timer spilletid. Forsterkeren er smart konstruert og føler når musikken slutter å spille. Den slås av automatisk og sparer batteriets levetid. Kabelen har innebygget mikrofon som lar deg motta og avslutte samtaler, spill av / pause og bytte til neste eller forrige musikkspor. Crusher 2.0 kommer i første omgang i svart og hvit utførelse.

Skullcandy distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB. Vi har noen Crusher 2.0 for produkttesting. Ved interesse, ta kontakt med oss. Skullcandy Crusher 2.0 vil ligge på ca 899 kroner.

- MIC 1

- Sensation55 ™ element

- RREX40 ™ element

- Sammenleggbar

- Oppbevaringsveske

Skullcandy Crusher 2.0,  svart – art.nr: 252630 Skullcandy Crusher 2.0,  hvit – art.nr: 252631

Powered by Labrador CMS