Sony MDR-10 og XBA-H

Pressemelding fra 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony Music-artistene The Script og Hurts i samarbeid med Sony-ingeniører om å utvikle hodetelefoner med markedets beste lyd

Med fokus på suveren lyd, god komfort og pent design, tilbyr Sony nå hodetelefoner som vil falle i god jord hos selv de mest kresne musikkelskere.

Kom nærmere musikken med MDR-10

I arbeidet med å skape hodetelefoner som leverer den ultimate musikkopplevelsen, startet Sony-ingeniører et samarbeide med Danny O’Donoghue, Mark Sheehan og Glen Power fra bandet The Script. Deres mål var å utvikle en ny generasjon hodetelefoner som dagens ledende artister virkelig kan stole på under innspilling. Samarbeidet fokuserte også på å utvikle hodetelefoner som favnet hele lydaspektet, hvor også de mest lav-frekvente lydene, som bass-elskere krever, ble inkludert. Resultatet ble MDR-10-serien – hodetelefoner i toppklasse som gir deg en kraftig og virkelighetsnær musikkopplevelse.

MDR-10-serien sikrer god kvalitet i en hverdag fylt med musikk. Spesialdesignede luftventiler maksimerer luftstrømmen inne i hodetelefonene og lar membraen «puste» lettere og respondere raskere til lav frekvens-transienter. Både MDR-10RC og MDR-10RBT er utstyrt med store 40mm drivere som leverer et uanstrengt bredt lydbilde med alle frekvenser inkludert.

MDR-10RC med et lett og sammenleggbart design

Tilgang på kraftig og klar lyd trenger ikke være synonymt med store og bulkete hodetelefoner. De lette, kompakte MDR-10RC blander oppsiktsvekkende lydkvalitet med god komfort. De stilige hodetelefonene i fargene svart, hvit og rød, ligger behagelig på øret selv over lengre perioder, og det sammenleggbare designet lar seg enkelt bære i en bag eller i lommen. Hodetelefonledningen er utstyrt med en praktisk fjernkontroll med mikrofon* som lar deg føre en håndfri samtale fra smarttelefonen og som gjør det enkelt å bytte til neste sang på spillelisten.

MDR-10RBT med Bluetooth og One Touch NFC

Føl deg friere med trådløs tilgang til din favorittmusikk. MDR-10RBT, hvis design ligger over øret, streamer og gjengir fantastisk lyd fra din Bluetooth®-tilkoblede smarttelefon, nettbrett eller PC i opptil 17 timer mellom hver ladning. Det er enda enklere om du har en Xperia™-telefon, nettbrett eller en hvilken som helst annen enhet med NFC-støtte. Bare berør hodetelefonene mot din mobil, og den trådløse tilkoblingen vil skje automatisk. For enklere bruk i hverdagen, har MDR-10RBT også en innebygget mikrofon som muliggjør håndfritelefonsamtaler samt suveren isolasjon for en avslappende og privat lytteopplevelse.

Lite er det nye store i XBA-H-serien

Til tross for sin kompakte størrelse, leverer ørepluggene XBA-H3 og XBA-H1 en lydkvalitet som du hadde forventet fra mye større modeller. Den nye XBA-H-serien er et direkte resultat av et kreativt samarbeid med den anerkjente duoen Hurts. Sony Music-artistene – sangeren Theo Hutchcraft og synthesisten/gitaristen Adam Anderson – gikk sammen med Sony-ingeniører for å utvikle klasseledende lyd for øreplugger, som tar i bruk Sonys innovative Balanced Armature (BA)-teknologi.

For første gang er BA-enheter i hver øreplugg kombinert med en separat, dynamisk driver for et bredt lydbilde med dyp bass. Den «hybride» driver-kombinasjonen garanterer utrolig detaljert reproduksjon av hele din musikksamling, fra klare vokaler til tung bass. Beat Response Control, som også er unikt for Sony, sikrer en streng, rytmisk behandling av de tøffeste bass-nivåene i begge XBA-H-modellene.

Pris og tilgjengelighet

De nye MDR-10RC, MDR-10RBT, XBA-H1 og XBA-H3 fra Sony er tilgjengelig fra slutten av oktober, og vil ha følgende veiledende priser:

MDR-1RC: 1.290 NOK

MDR-1RBT: 1.700 NOK

XBA-H1: 900 NOK

XBA-H3: 2.400 NOK

Powered by Labrador CMS