Sony NWZ-A15, MDR-Z7, PHA-3AC og MDR-1ADAC

Pressemelding fra Sony 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høyoppløst lyd - Portable lydprodukter / høyttalere

Sonys serie av lydprodukter med høyoppløst lyd gir deg musikkopplevelser slik de er ment å bli hørt. Sony fortsetter å utvide sin produktserie slik at du kan nyte urørt høyoppløst lyd hjemme, på ferie eller ved daglig pendling.

Walkman NWZ-A15 er den minste og letteste digitale musikkspilleren med høyoppløst lyd*1 på markedet, og tilbyr en lett tilgjengelig og kvalitetsrik lytteopplevelse; MDR-Z7 er førsteklasses hodetelefoner som gjelder for dagens høyoppløste lydkilder, med en kompromissløs designfilosofi som gjør utstrakt bruk av avanserte materialer; Hodetelefonforsterkeren PHA-3AC konverterer høyoppløste signaler fra enhetens digitale utgang for at du kan lytte gjennom hodetelefoner som den nye MDR-Z7 med høyoppløst lydkvalitet; MDR-1ADAC er i stand til å akseptere høyoppløste signaler opp til 192 kHz/24 bit eller DSD 2.8MHz/5.6MHz, og er perfekt for bruk hjemme eller når du er på farten.

I tillegg annonseres to nye høyttalere fra Sony som lar musikkelskere oppleve høyoppløst lyd i sitt eget hjem. Treveis SS-AC3 og toveis SS-AC5 er bygget med et kompromissløst fokus på å gjengi naturlig, engasjerende lyd fra dagens høyoppløste lydkilder. Begge modellene bygger på designet til de kritikerroste AR- og NA ES-modellene fra Sony.

*1: Based on volume ratio. As of August 2014, according to research by Sony.

Powered by Labrador CMS