Monster Superstar Blaster

Pressemelding fra Interconnect 31. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Monster® Superstar Blaster™ er på sett og vis en oppstandelse av den gode gamle «boomboksen», men i aller høyeste grad tilpasset dagens digitale hverdag.

Monster Blaster™ strømmer du musikk til via Bluetooth®, og du kopler den enkelt og greit opp via de normale menyene på mobiltelefon, nettbrett eller andre digitale kilder med Bluetooth®. Monster Blaster™ kan også koples opp med NFC for digitale kilder som er utstyrt med denne teknologien.

Det ligger i navnet; Blaster™ – det er skikkelig og reelt trøkk i musikkgjengivelsen fra denne bærbare høyttaleren. Lyden strømmer ut fra hver side av den V formede fasongen og bassgjengivelsen blir ivaretatt av den innebygde aktive subwooferen. Party faktoren er høy, og det samme gjelder lydgjengivelse kvaliteten. Jo høyere oppløsning du har på musikkfilene jo klarere og bedre blir gjengivelsen.

Monster Blaster™ har innbygde oppladbare lithium batterier som gir deg en spilletid på omkring 8 timer. Den lades igjen med den medfølgende strømadapteren. Monster Blaster™ kontrollerer du enkelt via dine digitale Bluetooth® enheter slik som sporvalg, start – stop og volum opp og ned. Manuell kontroll finnes på den ene siden av Blaster™ hvor kontroll muligheter sitter slik at du kan styre den på den måten. I tillegg så sitter det batterinivå indikator og valg for innendørs-/utendørs modus.

På den andre siden skjult bak en gummiflipp finner du noen tilkoblingsmuligheter. En USB ladeport som kan være nyttig hvis f.eks. mobilen din begynner å bli tom for strøm. En minijack inngang for tilkopling av andre lydkilder (AUX). En mikrofon kan tilkoples til den andre minijack inngangen merket mic – noe som betyr at Blaster™ kan brukes som en liten bærbar PA høyttaler der hvor det kan være passende. Bak den nevnte gummiflippen finner man også tilkoblingspunktet til strømadapteren. Monster Blaster™ er ikke vanntett, men kan motstå litt sprut og lett regn.

Tilgjengelig fra begynnelsen av mai. Pris: 3.998,-

Powered by Labrador CMS