Jabra Motion UC

Pressemelding fra Jabra 19. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Headsettet Jabra Motion UC har teknologi spesielt utviklet for mennesker som ofte gjør flere ting samtidig og som arbeider utenfor kontoret.

Jabra Motion UC er kompatibel med alle mobile enheter og UC-plattformer. Dermed kan man føre samtaler med perfekt lyd og samtidig gjøre andre ting - uansett om man er på kontoret, i bilen eller jobber hjemmefra via smarttelefon, nettbrett eller PC.

- Vårt mål er at mennesker skal kunne utnytte sine mobile enheter og UC-løsninger maksimalt. Erfaringen vår er at headset spiller en helt sentral rolle i denne sammenheng, sier Ingrid Olsen, Channel Account Manager i Jabra Business Solutions Norway.

Jabra Motion UCs bevegelsessensor og mikrofoner gjør at headsettet tilpasser seg etter brukerens bevegelser og lydnivået der det benyttes. Uansett hvor det brukes, justeres volumet automatisk slik at brukeren alltid opplever klar lyd, også i omgivelser med mye støy. Headsettet går også automatisk i hvilemodus når man legger det fra seg, noe som forlenger batteritiden.

Jabra er en verdensledende aktør innen utvikling og produksjon av headset. Selskapet har samarbeidet med Microsoft og vært sertifisert Microsoft Gold-partner siden 2007. Da lanserte selskapet sitt første headset for Microsoft Office Communicator. I dag har Jabra en bred portefølje av trådløse UC-løsninger som er optimalisert for Microsoft Lync.

- Vi er glad for å samarbeide med Jabra om Jabra Motion UC for Microsoft Lync 2013. Jabras solide kunnskap innen lyd og innovativ design, i tillegg til selskapets lange erfaring innen UC-løsninger, kommer til å skape merverdi for våre Lync-kunder, sier Giovanni Mezgec, ansvarlig for Lync Product Marketing i Microsoft.

Pris og tilgjengelighet

Jabra Motion UC har en anbefalt utsalgspris på kr. 1400 eks. mva. og er i salg.

Powered by Labrador CMS