Koss Porta Pro 2.0

Pressemelding fra Tura Scandinavia 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Koss Porta Pro 2.0 lanseres i dag

Etter 28 år holder Koss Porta Pro fremdeles stand som en av verdens mest elskede hodetelefoner. Den har vunnet utallige tester og er en unik kombinasjon av god lydkvalitet og praktisk design, til en fornuftig pris som gjør at alle kan nye sin favorittmusikk på en fantastisk måte!

Koss vet at mennesker er individualister, med ønsker og behov for å eksponere sine unike personlighetstrekk.  Med dette som bakgrunn introduseres nå fem nye fargevarianter av både Porta Pro og iPorta Pro. Porta Pro 2.0 for den som vil lytte til musikk uforstyrret, og iPorta Pro 2.0 med innebygget håndfri-funksjon for de fleste smart-telefoner på markedet. Perfekt for den som også vil ha mulighet til å ta en telefonsamtale med hodetelefonen på hodet.

De nye modellene har spreke farger og er gitt følgende navn: White Blueberry, White Strawberry, White Lemon, White Orange og White Pitahaya.

Bildene taler for seg, kvaliteten er den samme gode som har gjort Porta Pro til en av markedets mest solgte hodetelefoner! De nye modellene er i salg fra og med januar 2013. Siden 1958 har Koss jobbet for å få deg nærmere den musikken du liker. Koss distribueres i Sverige, Norge, Finland og Danmark av Tura Scandinavia AB.

Powered by Labrador CMS