Koss Sp-serie

Pressemelding fra Tura Scandinavia 17. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den evolusjonære SP serien fra legendariske Koss!

"Med den nye SP-serien, går vi tilbake til det grunnleggende," sier Michael J. Koss, president og CEO i Koss. "De nye hodetelefonene i SP-serien er designet for folk som liker den inspirasjonen som musikken gir."

SP540 og SP330 har begge D-formede øreklokker som følger ørets naturlige form, for å på en behagelig måte slutte om øret. Øreputene består av "memory foam" med akustisk stoff og kunstskinn, som skaper en perfekt tetning for den mest stabile lydgjengivelse. SP540 har over-ear, og SP330 har on-ear øreputer. Øreklokkene er av forsterket med eloksert aluminium og har metallhengsler som gir nødvendig styrke i områder der andre hodetelefoner ofte svikter. Den avanserte hodebøylens design gjør at både størrelse og trykkjustering fungerer perfekt.

SP serien er som skapt for komfortable timer med fantastisk lydkvalitet, enten du sitter i godstolen hjemme eller er på reisefot. De er lette, med en stilren design glir de inn i de fleste miljøer. Lydgjengivelsen er høyoppløst og nøytral og gir stor lytteglede for alle typer musikk.Begge modellene leveres i en praktisk plassbesparende veske som beskytter produktet når du er på farten.

Veiledende pris på Koss SP330 On-Ear vil ligge på kr 999,- og Koss SP540 Over-Ear kr 1199,-

Powered by Labrador CMS