Libratone Zipp, Live og Lounge

Pressemelding fra Libratone 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PlayDirect og DLNA til Libratone Zipp, Live og Lounge:

Libratones designhøyttalere med trådløs kvalitetslyd for Android- og Windows-enheter

Den danske høyttalerprodusenten Libratone har kommet med en gratis programvareoppdatering til de trådløse høyttalerne Libratone Zipp, Live og Lounge som gir høyttalerne støtte for nye mobilplattformer gjennom DLNA-teknologi. Samtidig utvides Libratones egen PlayDirect-teknologi til å omfatte Libratone Live og Lounge, slik at disse høyttalerne også kan spille trådløs lyd fra en mobil enhet, uten et Wi-Fi-nettverk.

Det har tidligere vært forbeholdt brukere av Apples Airplay-teknologi å nyte godt av Libratones kritikerroste kvalitetslyd og prisvinnende design. Men med denne oppdateringen vil Android og Windows-brukere endelig kunne oppleve den gode lyden fra Libratone-høyttalerne, trådløst via et Wi-Fi-nettverk eller via PlayDirect. I løpet av februar 2013 lanserer Libratone en Android-app.

– Denne oppdateringen understreker vår forpliktelse for kontinuerlig å fornye våre produkter, levere kompromissløs kvalitet og tilrettelegge for å gi brukerne våre langtidsholdbar teknologi. Selve kjernen i Libratone er frihet, og gjennom denne oppdateringen vil enda flere være i stand til å sette musikken sin fri, sier Tommy Andersen, administrerende direktør i Libratone.

PlayDirect ble opprinnelig utviklet for Libratone Zipp, men fungerer nå også for de større høyttalerne Libratone Live og Lounge. PlayDirect, som fungerer med både AirPlay og DLNA-teknologi, skaper en direkte Wi-Fi-tilkobling mellom den trådløse Libratone-høyttaleren og en kompatibel enhet. Enten man er koblet til gjennom AirPlay, DLNA eller PlayDirect så gir Libratone Zipp, Live og Lounge en enestående, trådløs lydopplevelse.

Den gratis oppdateringen inneholder dessuten forbedringer på lydinnstillingene for alle Libratones trådløse høyttalere. Oppdateringen skjer enkelt ved å laste ned eller oppdatere Libratones iPhone-app, og gjelder for den eksisterende porteføljen av Libratones trådløse høyttalere:

Libratone Zipp - Den forlater huset

Den elegante, sylinderformede Libratone Zipp lar deg spille av musikk hvor som helst og når som helst. Med oppladbart batteri og lærhåndtak er det enkelt ta musikken med rundt. Libratone Zipp har utskiftbare ulltrekk i åtte spenstige farger, for enhver smak og anledning, og den ble nylig utnevnt til «CES Innovations Design and Engineering Awards Honoree 2013», og har også fått en «2013 iF Product Design Award».

Last ned Libratone app her: itunes.apple.com/app/libratone/id461374277

NY PRISREDUKSJON! Bedre produksjonskostnader gir nye priser til eksisterende produkter. Libratone Live, et fleksibelt lydsystem som tilpasser seg din livsstil, koster nå NOK 3999,- og Libratone Lounge, en ekte hi-fi-erstatning for din stue koster NOK 8999,-. Begge modellene er trukket i eksklusiv italiensk ull og leveres i fem fargekombinasjoner. Libratone Zipp, et bærbart lydanlegg med utskiftbare ulltrekk og oppladbart batteri, kommer i sett med tre utskiftbare farger og selges for NOK 3299,-