Logitech UE-serie

Pressemelding fra Logitech 29. august:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech med storlansering innen musikk

Logitech utvider sitt sortiment med 7 nye UE-produkter. Opplev musikk gjennom nye øretelefoner, hodetelefoner, trådløse høyttalere og en smartradio.

Logitech lanserer en rekke nye produkter i sin serie Logitech UE ™. Produktene har høy kvalitet, og gjør det mulig for alle å nyte musikk når og hvordan de ønsker. Nylanseringen inkluderer øretelefoner, hodetelefoner, trådløse høyttalere og en smartradio.

– De fleste har musikken med seg uansett hvor de går - de bærer den med seg på nettbrettet eller smarttelefonen, sier Rory Dooley, Senior VP innen musikk i Logitech. – Men uansett hvordan eller hvor du velger å lagre eller ha tilgang til din favorittmusikk, er dette den beste måten å oppleve musikken på. Enten du ønsker å bli helt oppslukt i favorittsangen din, dele musikk med venner eller oppdage nye favorittlåter, er Logitech UE et sikkert valg.

Den nye produktlinjen kombinerer Logitechs kunnskap innen problemfri tilkobling med UE og deres høykvalitetslyd i de minste pakkene. På den måten kan de levere riktig lyd i enhver situasjon.

Høydepunkter i den nye produktlinjen inkluderer:

Logitech UE Boombox Logitech UE™

Boombox er en høyttaler du kan ta med hvor som helst. Den kobles opp mot smarttelefon eller nettbrettet og du kan spille og kontrollere musikken opp til 50 meter unna. Hele åtte Bluetooth®-aktiverte enheter kan kobles til høyttaleren – tre kan kobles til samtidig, så du og vennene dine kan bytte på å spille deres favorittmusikk. De åtte spesialstemte driverne skiller lydfrekvensene og produserer eksepsjonell lyd som er rik, balansert og klar - med akkurat nok bass til å gjøre musikken så ekte og rå som den skal være. Et integrert aluminiumshåndtak gjør det enkelt å frakte den med seg, fra kjøkkenet til soverommet, eller til og fra fest. Med et sekstimers oppladbart batteri, kan den lett tas med overalt. Logitech UE Boombox er tilgjengelig til en veiledende pris på NOK 1990,-

Logitech UE Mobile Boombox Logitech UE™

Mobile Boombox Logitech UE ™ Mobile Boombox er en ultra portable Bluetooth ® høyttaler hvor du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å spille og kontrollere musikken fra opptil 50 meter *. Ettersom to mobile enheter kan kobles på samme tid, kan du ha de mest brukte mobile enhetene dine koblet til. Logitech UE Mobile Boombox kommer med et oppladbart batteri med varighet på opptil 10-timer, avhengig av bruk. Du kan også bruke den som en høyttalertelefon for samtaler og videosamtaler. Med metall-finish, levende aksenter og et gummideksel er det designet for å se bra ut, føles bra i hånden og tåle det meste. Logitech UE Mobile Boombox er tilgjengelig til en veiledende pris på NOK 890,-

Logitech UE Smart Radio Logitech UE™

Smart Radio Logitech UE™ Smart Radio er en musikkspiller som lar deg lytte til online radiostasjoner, musikktjenester på nett og musikken du har lagret på din PC eller Mac® - gjennom et felles grensesnitt. Du kan også lagre dine favorittstasjoner og spillelister med hurtigtast til musikken du lytter til mest. Logitech UE Smart Radio Controller App for iPhone ®, iPad ® og Android-enheter gir deg enkel navigasjon og kontroll av musikk fra din smarttelefon og nettbrett. Og med det oppladbare batteriet kan du ta med musikken overalt med seks timer ** kontinuerlig avspilling avhengig av bruk.  Logitech UE Smart Radio er tilgjengelig til en veiledende pris på NOK 1490,-

Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones

Logitech UE™ 900 Noise-Isolating Earphones gir en lyd som kun overgås av våre Custom In-Ear Monitors. Takket være fire armaturhøyttalere per øre og et treveis delefilter med universell passform, opplever du en ren, godt avrundet, strukturert lyd - et bredt lydbilde med tilfredsstillende bass og en skarp klang. Logitech UE Sound Signature gjenskaper alltid den originale innspillingen. Fem silikontupper og tre Comply® Foam Tips, samtlige utformet med en grov åpning, sikrer at du finner den perfekte passformen. To avtakbare, flettede kabler - en med mikrofon og kontroller, og en uten - lar deg bytte ut standardkabelen. Ørebøylene har en komfortabel passform. Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones har en veiledende pris på €399.99.

Logitech UE 9000 Headphones

Logitech UE™ 9000 Headphones, trådløs og helt uten å bli forstyrret. De kobles trådløst til din favoritt Bluetooth® enhet. Det følger også med en kabel i tilfelle du mangler strøm, selv om batteriet har lang levetid. De kan foldes sammen når du ikke bruker de. Den rene musikken kjennetegner UE – med et stort lydbilde og en bemerkelsesverdig kraft og klarhet. Logitechs aktive støyreduserende teknologi filtrerer ut bakgrunnsstøy så lydopplevelsen blir perfekt. Med asymmetriske skumputer, fleksibel passform, roterende ledd og en formtilpasset, around-the-ear design vil hodetelefonene tilpasse seg konturene av hodet ditt. Logitech UE 9000 Wireless Headphones har også intuitivt plasserte kontroller som lar deg velge låter, skru opp volumet, eller besvare et anrop - naturlig og enkelt. Logitech UE 9000 Headphones har en veiledende pris på €349.99.

Logitech UE 6000 Headphones

Lytt til musikk og glem alt annet med Logitech UE™ 6000 Headphones. De kobles til din favorittenhet, foldes sammen som solbriller og gjør det enklere å dele musikk. Den gjenkjennelige UE lyden gir ren, ublandet audio med et åpent lydbilde og en bemerkelsesverdig detaljert teknologi. Aktiv støyreduserende teknologi filtrerer ut annen lyd og gir deg en oppslukende lydopplevelse. Logitech UE 6000 Headphones har skumputer, pustende, myke overflater  i et on-the-ear design. Logitech UE 6000 Headphones har en veiledende pris på €199.99.

Logitech UE 4000 Headphones

De kraftige og høysensitive driverne i the Logitech UE™ 4000 Headphones leverer ren og klar lyd. Du kan fordype deg i musikken med disse kompakte on-the-go hodetelefonene som kommer med en mikrofiber reiseveske. Ledningen har mikrofon og kontroller, og lar deg dermed ta telefoner, bytte sanger og justere volumet uten å ta telefonen eller enheten ut av lommen. Hodetelefonene har skumputer med pustende, myke overflater i et on-the-ear design. Logitech UE 4000 Headphones har en veiledende pris på €99.99.

Tilgjengelighet

Alle disse nye musikkproduktene, kompatible med iPhone, iPad eller iPod touch, forventes å være tilgjengelig i Norge i begynnelsen av oktober 2012 i utvalgte butikker og i Apple Store.

For mer informasjon, se www.logitech.no.

Powered by Labrador CMS