Plantronics BackBeat GO 2

Pressemelding fra Plantronics 12. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BackBeat GO 2: Nytt, trådløst in-ear-hodesett fra Plantronics

Plantronics er aktuell med neste generasjon av sine populære, trådløse in-ear-hodesett med Bluetooth - en unnværlig partner når du er på farten

Med Plantronics nye BackBeat GO 2 kan du skifte mellom å høre på musikk, se på film og snakke i telefonen helt uanstrengt og uten irriterende ledninger som vikler seg inn i hverandre. Samtidig er hodesettet utstyrt med Bluetooth A2DP-teknologi, digital støyreduksjon og lydisolerte øreplugger, slik at du er sikret en suveren, støyfri stereolyd enten du bruker den til å høre på musikk eller til å ta en telefonsamtale.

Det trådløse hodesettet veier kun 14 gram, og kommer med øreplugger i tre ulike størrelser slik at du skal finne en passform som er komfortabel for deg. En nano-overflate beskytter hodesettet mot regn, fukt og svette, og utvider BackBeat GO 2s bruksområde til også å inkludere trening, inne som ute. Mikrofonen på hodesettet er dessuten plassert på en slik måte at du ikke trenger å holde den opp til munnen for at den du snakker med skal høre hva du sier – lyden når dem uansett krystallklart.

DEEPSLEEP TM

BackBeat GO 2 er utstyrt med Plantronics’ DeepSleep™-teknologi som forlenger hodesettets standby-tid fra de normale ti dager til opptil seks måneder. DeepSleep™ aktiveres når hodesettet er borte fra din telefon i mer enn 90 minutter. Når avstanden mellom hodesettet og telefonen igjen er ti meter eller kortere, trykker du enkelt inn startknappen for å "vekke" hodesettet.

OPPLADNING PÅ FARTEN

Med BackBeat GO 2 følger det også med en praktisk 2-i-1-USB-lader som gjør at du kan lade opp ditt hodesett og din telefon samtidig. Dermed slipper du å gå rundt med to forskjellige ladere. Du unngår også å gå tom for batteri ved å følge med på hodesettets batterinivå på din iPhone eller iPad, eller på din Android-smarttelefon (versjon 4.0 eller nyere) eller nettbrett (versjon 3.0 eller nyere) ved å laste ned Plantronics MyHeadset-appen.

PRIS OG TILGJENGELIGHET

BackBeat GO 2 er allerede tilgjengelig hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 679 kroner inkl. moms.

Powered by Labrador CMS