TT Micro VXi BlueParrott B250-XT+

Pressemelding fra TT Micro 11. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro presenterer hodesettet VXi BlueParrott B250-XT+

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, er nå aktuell med det nye Bluetooth®-hodesettet VXi BlueParrott B250-XT+. Hodesettet stenger ute selv de høyeste omgivelseslydene, for å gi deg en støyfri arbeidshverdag.

I en verden hvor arbeidsplassen blir stadig mer fleksibel, er det dukket opp et behov for kommunikasjonsløsninger som tar høyde for bakgrunnsstøy, enten det kommer fra åpne kontorlandskap eller spontane telefonmøter i bilen. Med sin Xtreme Noise Suppression

™-teknologi, kutter hodesettet B250-XT+ ut 95 prosent av all bakgrunnsstøy, samtidig som støydemping i mikrofonen sørger for at du kan arbeide i fred og ro og føre samtaler helt uanstrengt, uansett hvor du befinner deg.

Parr ditt hodesett med din Bluetooth-kompatible mobiltelefon, nettbrett eller PC for en enkel, trådløs integrering på din arbeidsplass. Hodesettet kan også kobles til to enheter samtidig, og muliggjør at du for eksempel kan få informasjon fra GPS i bilen samtidig som du fører en telefonsamtale, eller høre på musikk fra din Bluetooth-kompatible musikkspiller. Med en rekkevidde på 20 meter, får du i tillegg en mye større trådløs frihet sammenlignet med andre Bluetooth-hodesett.

Unngå å bli distrahert av dårlig lydkvalitet, uklar dialog og ubehagelig passform. Nye B250-XT+ kombinerer god lydkvalitet og klar talegjengivelse med en intuitiv brukeropplevelse og stabil passform, slik at du kan beholde fokuset på det du skal gjøre. Med mer enn 20 timers taletid på én oppladning, kan du ta selv de lengste jobbsamtalene uten å bekymre deg for å gå tom for batteri, og er ikke enheten i bruk, kan den holde i opptil 150 timer i standby-modus.

Tekniske spesifikasjoner

• Xtreme Noise Suppression™-teknologi

• Behagelig og stabil over-head-design

• Mer enn 20 timers taletid på én oppladning

• Opptil 150 timer i standby-modus

• Kompatibel med Bluetooth-aktiverte datamaskiner og andre mobile enheter

• Sammenkobling-, mute- og volumkontroll

• Inkluderer DC (kjøretøy) og AC (hjemme)-adapter

• Høreapparat-vennlig

• Ett års garanti

Pris og tilgjengelighet

Det støydempede Bluetooth®-hodesettet VXi BlueParrott B250-XT+ er allerede tilgjengelig i butikk, og har en veiledende pris på 1249 kroner inkl. mva.

Powered by Labrador CMS