Divoom Voombox Travel

Pressemelding fra TT Micro 15. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Robust reisekompanjong med god lyd

Nyt musikk på trening og tur med den lille, lette trådløse høyttaleren Voombox Travel

TT Micro introduserer nå Divoom Voombox Travel, som er en bærbar trådløs høyttaler med Bluetooth og mikrofon. Det robuste, vannavstøtende designet gjør den perfekt for aktive og friluftsglade mennesker. Med den siste Bluetooth 4.0 versjonen, kan du trådløst strømme musikk fra din smarttelefon, nettbrett eller andre enheter som støtter den nyeste Bluetooth versjonen.

Lett vekt og et robust design er den perfekte kombinasjonen for dine aktiviteter utendørs. Enten du er på fjelltur, klatrer, fisker, surfer, kjører ski, eller vil skape litt god stemning på hytta eller rundt bålet i skogen med familie og venner, kan du spille av alle dine favorittsanger. Divoom Voombox kan enkelt festes i buksehempen eller på sekken din, med den medfølgende karabinkroken, og er derfor anvendelig på alle slags ekskusjoner. Voombox har et robust ytre som er bygget for å tåle støt. Den har en tøff gummiramme og store knapper. Høyttaleren i seg selv er vanntett, så du trenger ikke bekymre deg for ta den med ut i vind og vær, eller på stranden eller bassengkanten mens du soler deg på ferie.

Du trenger heller ikke tenke på kabler når du vil overføre sanger fra telefonen til høyttaleren. Utstyrt med Bluetooth® kan du enkelt og trådløst spille av hele din musikksamling fra telefonen til høyttaleren. Den innebygde mikrofonen gjør det mulig å føre trådløse telefonsamtaler gjennom høyttaleren.

For sin lille størrelse har høyttaleren imponerende lydkvalitet, med ekstra bassforsterker som genererer fire watt.

Det oppladbare batteriet har en levetid på 6 timer.

Høyttaleren kommer i fargene, indigoblå, rød og sort.

Tekniske spesifikasjoner 

Pris og tilgjengelighet

Divoom Voombox Travel er allerede tilgjengelig for salg og har en veiledende pris på 329 kroner.

Powered by Labrador CMS