Gear By RBS

Pressemelding fra Tura Scandinavia 8. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gear By RBS smykkeheadset – design Laila Bagge Wahlgren

Gear By Carl Douglas har inngått et samarbeid med Rock By Sweden. Bak Rock By Sweden står den svenske kjendisen og TV profilen Laila Bagge. Hun har designet en samling av smykkeheadset for smartphones som vil bli markedsført under navnet Gear By RBS. Dette er et unikt produkt der motiv og form er kombinert med et praktisk produkt. I dag lanseres tolv headset fordelt på fire modeller i forskjellige farger og med to typer øreplugger. Alle er håndlaget og fungerer med smarttelefoner. Sammen med MP3-spilleren fungerer de som et par hodetelefoner. Alle modeller er egnet for både menn og kvinner.

Gear By RBS blir tilgjengelig om kort tid hos kunder som Tele2, Samsung, Smycka og Nelly.com.

Facebook: Gear By Carl Douglas

Facebook: Tura Scandinavia AB - Norge

Om Rock By Sweden

Laila Bagge står bak smykkene som har tatt Sverige med storm, Rock By Sweden. Rock By Sweden startet i 2009. Smykkene er rock inspirert og utsmykket med ekte Swarovski krystaller. Utførelse og design med "edge" er stikkord for suksessmykkene.Nå samarbeider Rock By Sweden med Gear By Carl Douglas under navnet Gear By RBS om produksjon av en samling unike smykkeheadset.

Powered by Labrador CMS