Plantronics RIG

Pressemelding fra Plantronics 18. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plantronics RIG: Premium hodesett sammenkobler spill og virkelighet

NYE PLANTRONICS RIG FORBINDER DIN VIRTUELLE OG VIRKELIGE VERDEN, OG LAR DEG KOMBINERE SPILLING, CHAT OG TELEFONSAMTALER SAMTIDIG

Plantronics RIG-serie markerer begynnelsen på nesten generasjon av hodesett-løsninger for gaming, og er spesialdesginet for moderne spillentusiaster som benytter seg av flere skjermer og enheter samtidig. Det første medlemmet av RIG-familien er et høykvalitetes stereo-hodesett med medfølgende miksersystem.

– RIG-hodesettet er utviklet til krevende gamere og deres dynamiske livsstil. Med utgangspunkt i vår ekspertise innen akustikk, industrielt design og kommunikasjon, leverer hodesettet helt unike fordeler til avanserte spillentusiaster, sier Paul Clark, Director & General Manager Nord-Europa, Plantronics.

Plantronics Gaming er helt på topp når det gjelder kombinasjonen av gaming-hodesett og mobilløsninger. RIG gir deg nemlig muligheten til å integrere din smarttelefon i spillingen. Om du får en innkommende samtale, viderekobler du den enkelt til hodetelefonene uten at du trenger å pause spillet. Du kan også koble til smarttelefon eller nettbrett for å sette på alternative sanger mens du spiller eller for at du hele tiden skal være oppdatert på hva som er de nyeste oppdateringene på dine apper.

Du kan velge mellom tre ulike EQ-innstillinger: Pure, Intensify og Seismic, slik at du kan få den rette lyden til spillets handling. RIG-hodesettet leverer suveren lydkvalitet med presis stereo og krystallklar stemmegjengivelse.

FUNKSJONER

PRIS OG TILGJENGELIGHET

Plantronics RIG er allerede tilgjengelig hos utvalgte forhandlere, og har en veiledende pris på 1295 kroner.

Powered by Labrador CMS