Scullcandy Navigator

Pressemelding fra Tura Scandinavia 12. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skullcandy lanserer Navigator

- den perfekte balansen mellom ytelse og stil

Skullcandy er kjent som en leverandør av livsstils-hodetelefoner som nå har tatt skrittet til å bli en ODM-produsent (Original Designed Manufacturer), noe som naturligvis gjør produktene bedre enn noen sinne. Skullcandy står nå selv for hele prosessen, fra opprinnelig idé til ferdig produkt.

Skullcandy introduserer Navigator, en hodetelefon designet og tatt frem av et eget produktutviklingsteam med inspirasjon fra den ikoniske Aviator hodetelefonen. Som sitt forbilde, er Navigator-designet optikkinspirert og konstruksjonen er lett. Den tilbyr en perfekt balanse mellom ytelse og stil. Med et spesialdesignet og finstemt REX40 ™ element, leverer Navigator en ekstremt jevn frekvensrespons for å matche en tett, men kontrollert konstruksjon. Det nyeste tillegget i Skullcandy’s produktserie er svaret på lytternes ønsker. Navigator gir deg ”Supreme Sound” i en komfortabel, lettvektsdesignet hodetelefon med progressiv styling.

Navigator er et svært sofistikert konsept fra Skullcandy. Den sammenleggbare hodebøylen og øreputene er meget behagelige med sin ergonomiske design samt høye kvalitet. Navigator har en ”inline Mic3” funksjon som gir iPhone brukere full kontroll over telefonens funksjoner. Beskyttende veske følger med.

Navigator introduseres i første omgang i tre farger – svart, hvit og blå. Skullcandy distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB. Veil. utsalgspris 799,-

Powered by Labrador CMS