Sennheiser Momentum

Pressemelding fra Sennheiser 17. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sort er det nye sorte  

Sennheiser lanserer Momentum Black - med impulser fra motekolleksjonene

Med lanseringen av den nye Momentum Black, relanserer Sennheiser sine populære og anmelderroste Momentum hodetelefoner i sort. Med impulser fra årets motekolleksjoner kombinerer Momentum Black en strømlinjeformet sort look og stilrent design, med en kompromissløs lydopplevelse. Sennheiser har benyttet sin teknologi fra high-end hodetelefoner, noe som sikrer en fabelaktig lyd – også når du er på farten.

Momentum Black er en ny, stilig modell i Sennheisers Style Selection. Den kommer hakk i hæl på lanseringen av den brune Momentum-modellen høsten 2012. Alt overflødig er skåret bort i det minimalistiske designet. Hodetelefonene fremstår diskrete og tidløse, men samtidig svært elegante. Momentum Black er en perfekt blanding av stil, substans og urban design, der man ikke går på kompromiss med lyden.

Inspirasjon fra moteverdenen

- Minimalistisk, sort og sofistikert design dominerer de nyeste kolleksjonene fra ledende motehus akkurat nå. Med elegante silhuetter fremheves renheten, teksturen og de fine materialene.Dette gjenspeiles også i Momentum Black. Hodebøyle og øreputer er trukket med mykt og smidig skinn av fineste kvalitet, montert på en enkel bøyle av førsteklasses rustfritt stål. Med Momentum Blacks stilfulle ytre har vi tatt det beste fra verdens ledende motehus inn i en verden av ultimative lydopplevelser, sier Susanne Meiniche, Marketing Communications Nordic hos Sennheiser.

Momentum Black har 3,5 mm jack-plugg og kan derfor koples til alle vanlige medieavspillere. Til Apple-brukere med iPad, iPhone og iPod følger det med ekstra kabel med intelligent fjernbetjening og mikrofon. Via knappene på fjernbetjeningen kan du justere lydstyrke, velge sanger, ta telefonen og aktivere stemmestyring. Og takket være de heldekkende, omsluttende øreputene kan du slappe av og nyte favorittmusikken hvor du vil – selv i et støyfylt bymiljø.

Momentum hodetelefoner har fått flotte anmeldelser i en rekke ledende fagmedier. Noen av konklusjonene er bl.a. en fabelaktig lydkvalitet som er enestående i denne prisklassen.  

Momentum-modellene koster veiledende 2340 NOK, og kan kjøpes hos bl.a. Humac, Komplett.no, Elkjøp, Lefdal og Oslo Hi-Fi Center, samt Sennheisers egen nettbutikk på www.sennheiser.dk

Powered by Labrador CMS