Sony Walkman MP3

Presemelding fra Sony 18. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Laget av musikkelskere, for musikkelskere

De nye Walkman® MP3- spillerne fra Sony med Android™, Bluetooth® og digital støyreduksjon

*   Walkman® F800 Serien: Nettilgang med Android™, 8.9cm/3.5” multi-berørings LCD-skjerm og S-Master MX Digital forsterker  

*   Walkman® S770BT Serien: En trådløs lytteopplevelse med tilhørende Bluetooth® hodetelefoner  

*   Walkman® E570 Serien: Krystallklar lyd med digital støyreduksjon  

*   Walkman® E470 Serien: Flotte farger og 36 timers batteri-tid1

Lytt til dine sommerfavoritter med de nye Walkman® MP3 audio og video-spillerne fra Sony.

Den legendariske Walkman® lydkvaliteten vil gi deg en god opplevelse, uavhengig av hvilken type musikk du foretrekker. Clear Audio teknologi sørger for et rikt lydbilde med god detaljgjengivelse, dyp og kraftig bass, krystallklare høyder og redusert avvik mellom stereokanalene. Walkman® bringer til og med tilbake de høyfrekvente lydene som blir borte når du lytter til store, komprimerte musikk-filer.

Denne sommerens utvalg av MP3 audio- og videospillere fra Sony inneholder de slankeste modellene noen sinne. Med 7mm tykkelse tar ikke nye S770BT og E570/470 stor plass, de passer i en liten lomme eller veske. Med opptil 36 timers spilletid1 etter en enkelt lading, er det mer en tilstrekkelig kapasitet til å underholde deg på lange reiser. Og dersom du er på jakt etter den ultimate lydopplevelse, vil Walkman® F800 Serien ta deg med inn i en verden med detaljrik hi-fi lyd, Wi-Fi tilkobling og apper.

Alle nye Walkman® modeller er kompatible med Music Unlimited fra Sony Entertainment Network, noe som gir deg adgang til de mange millioner sangene som er tilgjengelig2. Som en del av et månedlig abonnement, lar Music Unlimited deg overføre din egenkomponerte spilleliste og reklamefri radiokanaler til Walkman®, slik at du kan fordype deg i musikkens verden, selv når du er offline.

Det er enkelt å laste opp din eksisterende mediesamling. Walkman® støtter drag-and-drop overføring av musikk, bilder, video, podcast og spillelister fra iTunes (støtter ikke DRM-innhold) eller Windows® Explorer.

Walkman® F800 Serien

Gi deg selv den ultimate ‘underholdning på farten’- opplevelsen. Med operativsystemet AndroidTM 4.0 (“Ice Cream Sandwich”), gir den nettbaserte Walkman® F800 serien deg tilgang til et stort utvalg av forhåndsinstallerte apper, fra epost til kart og mediebibliotek. Koble deg til trådløst via Wi-Fi og last ned fra et stadig større utvalg på Google PlayTM. Å holde orden på mediesamlingen, apper og spill er enkelt takket være den store 8.9cm/3.5” multi-berøringsskjermen, og den solide prosessorkraften sørger for elegant og hurtig respons.

Du vil få glede av klare høye toner og en kraftig bass som blir levert av S-Master MX Digital forsterker og Five Clear Audio teknologi. Ved hjelp av de innebyggede xLOUD® høyttalerne kan du spille musikk høyt. Høyttalerne fjerner forstyrrelser og uønsket støy for et klarere lydbilde.

Walkman® S770BT Serien

Walkman® S770BT Serien blir levert med matchende Bluetooth® hodetelefoner, slik at du kan lytte til favorittmusikken uten forstyrrelser. Selv når du har Walkman® I lomma eller baggen er det enkelt å justere volumet eller bytte sang med praktiske kontroller som er montert på hodetelefonledningen, mens Walkman® forblir i lomma.

Hjemme eller på reise, Walkman® S770BT

Serien lar deg streame høykvalitetslyd til andre Bluetooth® kompatible enheter3, slik som høyttaler dokkinger,<http://www.sony.co.uk/hub/made-for-ipod/4/docks-for-ipod-iphone> hjemme- audio systemer<http://www.sony.co.uk/hub/home-audio> eller bil-audio systemet<http://www.sony.co.uk/hub/car-audio-systems>

Walkman® E570-serien

Fordyp deg i en verden av ren og uforstyrret musikk når du reiser til og fra skolen eller bare slapper av hjemme. Walkman® E570 Serien kan redusere bakgrunnsstøy med 98 % 4, takket være den unike kombinasjonen av innebygget digital støyreduksjons-teknologi, og solide støyreduksjons- hodetelefonene som følger med.

Walkman® E470-serien

Få den perfekte introduksjon til en verden bestående av krystallklar Walkman® lyd og kraftig bass med slanke og fargerike Walkman® E470- serien. Den er full av morsomme funksjoner slik som karaoke og synkroniserte sangtekst i displayet, slik at du umiddelbart kan starte festen. Nytt for Walkman®, er at du har tilgang til et utvalg spill som du kan få glede av gjennom den 5.1cm/2" store LCD- skjermen, samtidig som du lytter til musikk.

Walkman® E473K blir levert med en bærbar høyttaler dokking med særdeles kult design. Dokkingen gir deg mulighet til å dele musikkopplevelsen med venner, både innendørs og utendørs. Det interne batteriet i MP3-<http://www.sony.co.uk/hub/walkman-mp3-players> spilleren sørger for at dokkingen leverer drivende lyd med solid bass, samtidig som den er liten og lett nok til å ta med på tur.

Det nye utvalget av Walkman® MP3 audio and video spillere fra Sony er tilgjengelig fra slutten av august 2012.

Powered by Labrador CMS