SOUL by Ludacris

Pressemelding fra Tura Scandinavia 6. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SOUL by Ludacris lanseres i Norden av Tura Scandinavia AB

Det er med stor glede Tura Scandinavia AB offentliggjør distribusjonsretten til det ettertraktede og potente hodetelefonmerket SOUL by Ludacris. Det finnes massevis av heftige hodetelefoner der ute, men få som tilbyr ekte Studio kvalitet. Stil og lydkvalitet kan kombineres, noe det er lagt stor vekt på ved lansering av dette sortimentet. Tura Scandinavia lanserer alle fem modeller fordelt på to in-ear samt tre over-head hodetelefoner på det Nordiske markedet.

"Jeg er glad for at vi fikk dette prestisjefylte merke til Tura Scandinavia. Med dette tar vi enda ett skritt i retning HiFi-segmentet. Med flere års erfaring som leverandør av hodetelefoner fra andre kjente merker, føler vi oss nå modne. Etter en tid med prøvelytting, må jeg si at de leverer noe av den mest presise lydkvaliteten jeg har hørt noen gang fra en hodetelefon. Hodetelefonene brukes i dag av Usain Bolt og sist så jeg Cesk Fabregas med et par gyllne SOUL SL300 under fotball EM, " sier Lucas Seglert, Brand Manager for SOUL by Ludacris hos Tura Scandinavia AB.

Bak SOUL står Chris "Ludacris" Bridges, som har solgt mer enn 12 millioner album. Han har hatt suksesser og listeplasseringer med singler som "Stand Up", "Get Back", "Number One Spot", "Money Maker", "How Low" og "My Chick Bad." Med en unik blanding av lyrisk subtilitet, kvikkhet og bildespråk, har Ludacris posisjonert seg som en av musikkens fremste underholdningsartister. Sammen med prisbelønte lydteknikere, har han nå lansert hodetelefoner der stil og lydkvalitet har inngått partnerskap.

Powered by Labrador CMS