TT Micro Supertooth Melody

Pressemelding fra TT Micro 6. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer Supertooth Melody

Nyt favorittmusikken med overlegen lydkvalitet, trådløs frihet og ultrakompakt design

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå det trådløse hodesettet Supertooth Melody. Supertooth Melody kan skilte med overlegen lydkvalitet og et praktisk sammenleggbart design.

Med Melody kan du trådløst strømme musikk fra alle telefoner, PC-er, MP3-spillere eller nettbrett som støtter Bluetooth A2DP. Med de kraftige høyttalerne kan du nyte favorittmusikken – hvor som helst og når som helst. Bare trykk på «play», og koble av fra omverdenen. Med de ergonomiske øreputene og justerbare hodebøylen sitter Melody komfortabelt på alle hodeformer. Det sammenleggbare og praktiske designet gjør hodesettet kompakt, og du kan skånsomt bære det med deg i den medfølgende posen.  

Melody er utstyrt med en mikrofon som gjør at brukeren kan strømme musikk eller telefonsamtaler via Bluetooth, samt ha tilgang på alle kontrollene - play / pause / stop / frem / tilbake - direkte på hodesettet.

Glem kabler og andre kontakter – Supertooth Melody er kompatibel med de nyeste versjonene av iPhone, iPad, iPod touch samt PC-er, nettbrett og MP3-spillere som støtter Bluetooth A2DP.

Etter 45 minutters ladning av batteriet kan Melody gi deg opp til 7.5 timer med musikk og telefonsamtaler. Melody kommer i en rekke spreke farger som turkis, grønn, oransje, lilla, rosa, rød, grå og sort.

Tekniske spesifikasjoner:

• Vekt: 102 gram

• Batteritid: 7.5 timer

• Bluetooth A2DP, med 10 meters signaler

• Frekvens: 2GHz

Bilder og mer informasjon om Supertooth Melody finner du her og på www.supertooth.net.

Pris og tilgjengelighet

SuperTooth Melody er allerede tilgjengelig for salg, og har en veiledende utsalgspris på 895 kroner.

Powered by Labrador CMS