Bazinga Gear By Carl Douglas

Pressemelding fra Tura Scandinavia 22. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bazinga – Trådløst fra Gear By Carl Douglas

Gear By Carl Douglas lanserer modellen Bazinga, en trådløs hodetelefon/headset som kombinerer stil med teknologi. Med Bluetooth 4.0, 8645 CSR med APTX ® CODEC teknologi og avansert støyreduksjon som isolerer og reduserer uønsket støy, er resultatet en meget god hodetelefon som leverer.

Bazinga har innebygget mikrofon for håndfrie samtaler. Bøylen kan forlenges for individuell passform og er sammenleggbar for enkel transport og lagring. På bøylen finnes en multifunksjonsknapp for å besvare, avvise og avslutte samtaler, støtte for taleoppringing samt å slå det siste nummeret på nytt. Knappene brukes også til å styre musikken og har funksjoner som på / av, neste / forrige spor, volum + / - og mute. Hodetelefonene kan du sammenkoble med for eksempel en Bluetooth aktivert smarttelefon eller tablet. Tilkobling via NFC støttes. Rekkevidden er 20 meter og det oppladbare innebygde litium batteriet lades med den medfølgende micro USB til USB kabelen. En full opplading tar ca tre timer som gir en taletid / spilletid på ca 10 timer. Bazinga leveres i fem farger. Gear By Carl Douglas - Make Sound Look Good!

Gear By Carl Douglas utvikler produkter som kan kombineres med en moderne livsstil og distribueres av Tura Scandinavia AB

Art.nr: 564007– GEAR Bazinga Trådløs Hodetelefon med mikrofon, BT 4.0 APTX NFC - Svart

Art.nr: 564008– GEAR Bazinga Trådløs Hodetelefon med mikrofon, BT 4.0 APTX NFC – Hvit

Art.nr: 564009– GEAR Bazinga Trådløs Hodetelefon med mikrofon, BT 4.0 APTX NFC – Rosa

Art.nr: 564010– GEAR Bazinga Trådløs Hodetelefon med mikrofon, BT 4.0 APTX NFC – Orange

Art.nr: 564011– GEAR Bazinga Trådløs Hodetelefon med mikrofon, BT 4.0 APTX NFC – Blå

Powered by Labrador CMS