Chris Michael (t. v.) i Maeco og David Shepherd i DSWF under stiftelsens årlige utstilling «Wildlife Artist of the Year» på Mall Galleries i London. Foto: Maeco

DONERER PENGER TIL ELEFANTEN

Maeco donerer 225.000 kroner til stiftelsen DSWF som hjelper den afrikanske elefanten. Avfukteren DD8L Zambezi er oppkalt etter en foreldreløs elefant.

Publisert

– Dette er en veldig enkel kobling, og det er noe jeg vil oppfordre andre bedrifter til å tenke på, fordi det er en veldig enkel måte for virksomheten å vise sosialt engasjement. Omtrent halvparten av vårt salg er eksport ut av Storbritannia, og med hver Zambezi avfukter følger det med et kort som forteller om arbeidet som DSWF har gjort, slik at vi hjelper til med å spre ordet og få folk til å tenke på vern av elefantene, sier Chris Michael, direktør for britiske Meaco, i en pressemelding.

Denne er sendt ut av Bedre Inneklima AS, som er den norske grossisten for Maeco. De selger sine produkter gjennom forhandlere i faghandelen som byggevarehusene, båtbutikker og elektrobutikker i Euronics-kjeden.

For en liten organisasjon som DSWF er dette et betydelig beløp

I meldingen heter det at Meaco er en av Europas ledende produsenter av avfuktere, og at de samarbeider med den veldedige stiftelsen David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) for å hjelpe foreldreløse elefanter i Zambia. Hvert salg av deres toppmodell DD8L Zambezi bidrar til en donasjon til stiftelsens arbeid. DD8L Zambezi ble lansert i januar 2016, og er oppkalt etter en foreldreløs elefant som for tiden blir tatt vare på av DSWF.

– Det er veldig vanskelig å sette ord på hva dette fantastiske bidraget betyr for oss. For en liten organisasjon som DSWF er dette et betydelig beløp. Når du vet at 1500 kroner vil betale en elefantpassers lønn i én måned, gir det deg en ide om verdien Meaco tilfører Zambias elefanter, sier Melanie Shepherd i DSWF i pressemeldingen.

Maecos avfukter DD8L Zambezi er oppkalt etter en foreldreløs elefant..
Powered by Labrador CMS