BenQ W1110s og TH670s

Pressemelding fra Benq 23. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BenQ klar for avspark med W1110s og TH670s

To nye projektorer med Football Mode leverer en uforglemmelig sportsopplevelse.

BenQ, verdens ledende produsent av 1080P DLP-projektorer, lanserer to nye modeller, som er perfekte til sommerens store sportsbegivenheter. BenQ W1110s og TH670s kan med den nye Football Mode-funksjonen optimalisere bildeinnstillingene til driblingene på gressmatta med ultra-realistisk gjengivelse av hudtoner og et perfekt grønt gress i Full HD.

«I år er det flere store idrettsopplevelser på programmet, men det er de færreste av oss som har tid og råd til at reise rundt og se dem alle på nært hold. Med Football Mode og innbygde høyttalere kan våre to nye sportsprojektorer bringe deg helt tett på begivenhetene» forteller Bengt Boquist, norsk country manager for BenQ. Han fortsetter: «Samtidig kan du nyte godt av de andre fordelene med DLP-teknologien, som for eksempel utmerket kontrast og naturlige bevegelser. Med W1110s og TH670s har du alltid de beste plassene på stadion – uansett om du ser fotball, friidrett eller en helt annen sportsgren.»

Fleksibel plassering

Med W1110s og TH670s behøver du verken bekymre deg over mørklegging av rommet eller monteringen. Med en lysstyrke på henholdsvis 2200 og 3000 ANSI lumen, samt kort projeksjonslengde (Short Throw) som muliggjør sort bilde selv på korte avstander, Lens Shift-justering og zoom kan projektorene tilpasse seg dine omgivelser. Begge har brukervennlige menyer, og takket være automatisk Keystone-korreksjon kan du omså stille projektoren på skrå mot veggen og likevel få et perfekt, rektangulært bilde. Har du en vegg, har du et vindu til en verden av sportsopplevelser.

BenQ W1110s er dessuten svært velegnet som projektor til hjemmekinoen – et 6-segmenters RGBRGB-fargehjul med 6X-hastighet og en DC3 DMD-bildebrikke fra Texas Instruments står for et krystallklart bilde med et kontrastforhold på 10 000:1. I tillegg støtter W1110s profesjonell ISFccc-kalibrering, samt BenQ sitt Wireless Full HD-tilbehør, som gjør det mulig med trådløs overføring av 1080P-videosignaler – uten ekstra komprimering – på opptil 30 meters* avstand.

* Rekkevidden avhenger av omgivelsene. Den angitte avstanden er målt i en rett linje med fri sikt. Gjenstander av metall, tre, betong eller murstein kan redusere rekkevidden.

Flere opplysninger og priser:

Powered by Labrador CMS