Epson EB-serie

Pressemelding fra Epson 7. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer bærbare projektorer for kontoret og klasserommet

Modellene er små og lette nok til at du enkelt kan flytte dem mellom rom - og har fleksible installasjonsalternativer.

 Epson lanserer en ny serie med bærbare kvalitetsprojektorer med forbedrede tilkoblings- og nettverksfunksjoner. Projektorene er perfekte til bruk i møterom og klasserom og kan også brukes som et rimelig kvalitetsalternativ på hjemmekontoret.

Denne nye serien med bærbare projektorer (EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH og EB-965H) er små og lette nok til å bli flyttet mellom rom. Modellene leveres med en bærebag slik at det er enda enklere å flytte og oppbevare projektoren.

Hele serien bruker 3LCD-teknologi og har like stor lysstyrke for hvitt og farget lys, slik at du får utsøkt bildekvalitet og nøyaktige farger. Et kontrastforhold på 10 000:1 produserer klarere bildedetaljer, mens et antall ulike opprinnelige oppløsninger betyr at modellene passer en rekke rom.

Epson forstår at det å ha kontroll er viktig når du presenterer i et bedrifts- eller utdanningsmiljø. Denne nye serien leveres med programvaren for projeksjon fra flere PC-er, som gjør at innhold fra opptil fire enheter, deriblant PC-er, nettbrett og smarttelefoner, kan vises samtidig. Moderatorfunksjonen gjør at verten, enten det er læreren, foreleseren eller lederen ved et møte, kan styre innholdet som vises fra enhetene. En ny A/V mute-funksjon gjør at verten kan stanse en presentasjon midlertidig, og det sparer også strøm ved å dimme lampen med 70 % når den er i bruk. Når den kjører, sparer du ytterligere kostnader takket være projektorens lange lampelevetid.

Alle modellene har forbedret tilkobling, noe som gir valgmuligheter og fleksibilitet, uansett hvordan du har tenkt å presentere. Serien kan kobles både til de nyeste digitale enhetene eller eldre analoge produkter, slik at eldre maskinvare ikke nødvendigvis må byttes ut. Tilkobling til smartenheter kunne ikke vært enklere med iProjection QR-kodetilkobling – bare skann en projisert QR-kode med smartenheten for å koble til og begynne å jobbe. Innhold på smarttelefoner kan også projiseres på et større lerret takket være MHL-støtte. Digitalt video- og lydinnhold av høy kvalitet kan projiseres via en HDMI-inngang. Hvis du ønsker større fleksibilitet, leveres serien også med en tilkobling for kablet LAN og Wi-Fi (tilleggsutstyr).

Serien er rask og enkel å konfigurere med horisontal og vertikal keystonekorrigering, som hjelper deg å oppnå et perfekt skarpt projisert bilde uten forvrengning, selv når projektoren er plassert utenfor senter. Du kan også frigjøre mer arbeidsplass takket være projektorens zoomfunksjon. En frontvifte gjør at personer kan sitte rundt projektoren uten at de kommer direkte i banen for den varme luften som kommer ut.

Epson EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH og EB-965H er tilgjengelige nå til en anbefalt utsalgspris på henholdsvis kr 2997, 3576, 4597, 4744, 5271, 5904 og 5904 eks mva.