Panasonic LF60 og LF6

Pressemelding fra Panasonic 19. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Miljøvennlig og effektiv digital skiltning uten store utgifter for virksomheter

Panasonic lanserer to nye serier meddriftssikre og lyssterke skjermer som skåner miljøet med minimalt energiforbruk.

Panasonic Visual System Solutions lanserer to nye serier profesjonelle skjermer til digital skiltning. LF60 og LF6 har høyt lysstyrkenivå (700-cd/m og 450-cd/m) og skarp fargegjengivelse som egner seg godt i lyse miljøer som flyplasser, T-banestasjoner og kjøpesentre. Skjermene har full-HD oppløsning som sikrer at alle detaljer gjengis knivskarpt, og gjør budskapene synlig på lange avstander.  

Skjermene kan enkelt monteres vertikalt eller horisontalt på de fleste overflater takket være et slank design og lav vekt. Med integrerte Digital Link-funksjoner kan det sendes video-, lyd- og kontrollsignaler over store avstander på opp til 100 meter ved hjelp av en enkel LAN-kabel. Alle skjermene har innebygde 10W-høytalere som gjør at den digitale skiltingen kan suppleres med god lyd.  

De driftssikre skjermene har lavt energiforbruk og kan sende døgnkontinuerlig uten at det sliter på skjermen eller miljøet. Skjermene kommer i tre størrelser; 55'' (TH-55LF60 og TH-55LF6), 47” (TH-47LF60 og TH-47LF6) og 42” (TH-42LF60 og TH-42LF6) og er tilgjengelige innen utgangen av 2013.