TT Micro Tiny Audio C5

Pressemelding fra TT Micro 9. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Digital Radio Norge i samarbeid med TT Micro

Smart DAB-mottaker er klar for Norge

Nye Tiny Audio C5 gjør bilturen litt morsommere. Gå inn på Tiny C5-simulatoren for å se hvor enkel den er å bruke.

TT Micro lanserer Tiny Audio C5 som gir deg en DAB-mottaker og et underholdningssystem til bilen. Når FM-nettet stenges og man går over til det digitale bakkenettet i 2017,

blir det stille i bilen din dersom du ikke har en DAB-mottaker. For å sørge for at alle har underholdning i bilen i 2017, har Digital Radio Norge inngått et samarbeid med TT Micro.

– DRN er glad for å ha med TT Micro AS som partner i arbeidet med å digitalisere den norske bilparken. Selskapet så tidlig mulighetene som ligger i DAB-adaptere for bil, og har god, landsdekkende distribusjon av disse produktene, sier Jarle Ruud, kommunikasjonssjef marked i Digitalradio Norge.

I Norge er det over 2,8 millioner kjøretøy på veiene som må gå til anskaffelse av en DAB-mottaker for å kunne fortsette å nyte radiounderholdning i bilen.

– Det er fortsatt mange biler som kjører uten DAB-radio i dag. Dette gjelder ikke bare gamle biler, men også mange nye biler de siste årene, sier Tom Vedvik i TT Micro AS.

Stabil kvalitet

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå løsningen på problemet med alt-i-ett adapteret Tiny Audio C5: et DAB-adapter og underholdningssystem til bil, med Bluetooth og handsfree. For landets sjåfører er dette gode nyheter fordi DAB digitalradio vil gi en bedre lytteropplevelse og et større kanalmangfold enn dagens FM-radio.

Forbedret elektronikk

Tiny Audio C5 har en forbedret elektronikk med et større og tydeligere fargedisplay, enn sine forgjengere i C-serien. Handsfree-funksjonen er oppgradert med innebygget mikrofon, menyen har ti forhåndsinnstillinger og antennen er modifisert til det bedre. Tiny Audio C5 har full støtte av automatisk frekvensskifte og installeres like lett som sin forgjenger.

Lett å installere

Tiny Audio C5 installeres enkelt på dashbordet, og kobles til medfølgende filmantenne som monteres i frontruten. På det brukervennlige displayet kan du søke opp lokale DAB+- stasjoner, og forhåndsinnstille opptil 10 stasjoner. Via Bluetooth kan du koble Tiny Audio C5 til din mobiltelefon eller musikkspiller og administrere innkommende anrop eller musikk.  Du kan også lade smarttelefoner, nettbrett og digitalkamera via det smarte adapteret.

Spesifikasjoner

•        Produktmodell: TINY AUDIO C5

•        Støttet radioformat: DAB+, FM-sender og DAB til DAB

•        DAB+-frekvens: Bånd III (174.00 – 240.00 MHz)

•        FM-sendefrekvens: 87.5—108MH

•        Automatisk frekvensskifte (service following)

•        Bluetooth: Versjon 2.1

•        Høyttalertelefon: 1.0W, 8Ω

•        Lydutgang: 3,5 mm stereo jack

•        Lydinngang: 3,5mm stereo jack

•        Strømutgang: 5V, 2A (lading for iPad/iPhone/iPod/Android-telefon osv. )

•        Strømkilde: Sigarettennerkontakt (10V- 30V)

•        Dimensjoner: 110 x 65 x 32 mm

•        Nettovekt: cirka 335 g.

Pris og tilgjengelighet

Tiny Audio C5 er tilgjengelig i butikk nå og kan kjøpes hos Elkjøp, Bilxtra og Komplett.  Veiledende pris:  1999 NOK.

Powered by Labrador CMS