LANGTUR MED SNARVEI TIL DAB

”Snarveien til dab i bil” har TT Micro kalt Norgesturneen sin, der de fra september til november besøker 400 forhandlere og holder 34 seminar.

Publisert Sist oppdatert

– Som leverandør av dab-adaptere til bil forteller vi forhandlerne om det enorme potensialet som ligger i de rundt to millioner bilene som mangler digitalradio. Vi har solgt mer enn 100.000 adaptere siden 2013, og kundene er fornøyd med at de for mellom 1.000 og 2.000 kroner enkelt kan oppgradere til dab i bilen, sier Tom Vedvik.

Sammen med broren og medeier i TT Micro, Tore Vedvik, tilbringer han 60 dager på landeveien. Turneen startet 20. september i Sortland og avsluttes 17. november i Oslo.

Kjører bobil

Vi har solgt mer enn 100.000 adaptere siden 2013, og kundene er fornøyd

– Vi kjører rundt i en bobil, men tar inn på hotell der vi kommer. Dit inviterer vi forhandlerne på ettermiddags- og kveldstid til seminar, på dagtid besøker vi butikkene, sier Tom Vedvik.

De oppsøker også lokale media, og har avtaler med en rekke journalister på turen.

– Hovedbudskapet vårt til alle vi møter er å gi informasjon om den digitale overgangen i radionettet. Vi går gjennom de ulike regionene og slukkingen av FM-nettet, og forteller om våre produkter og hvordan de kobles opp. Noe av det viktigste vi ønsker å få frem, er funksjonen service following som gjør at radioen følger NRK-kanalenene når man kjører fra en region til en annen, og montering av riktig antenne, sier Vedvik.

Powered by Labrador CMS