Tiny Audio C11

Pressemelding fra TT Micro 23. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skjult DAB-mottaker med kablet fjernkontroll

Vil du fortsette å høre på radio i 2017? Nye Tiny Audio C11 gjør bilturen litt morsommere.

TT Micro lanserer Tiny Audio C11 som gir deg en DAB-mottaker og et underholdningssystem til bilen – som er skjult. Når FM-nettet stenges og man går over til det digitale bakkenettet i 2017, blir det stille i bilen din dersom du ikke har en DAB-mottaker. I Norge er det over 2,8 millioner kjøretøy på veiene som må gå til anskaffelse av en DAB-mottaker for å kunne fortsette å nyte radiounderholdning i bilen.

– Det er fortsatt mange biler som kjører uten DAB-radio i dag. Dette gjelder ikke bare gamle biler, men også mange nye biler, sier Tom Vedvik i TT Micro AS.

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå løsningen på problemet med Tiny Audio C11: Skjult DAB-mottaker med kablet fjernkontroll og OLED-display. For landets sjåfører er dette gode nyheter fordi DAB+ digitalradio vil gi en bedre lytteropplevelse og et større kanalmangfold enn dagens FM radio.

Enkel å montere

Tiny Audio C11 er enkel å montere og lett å bruke. Tiny Audio C11 passer alle biler og kan kobles på 3 måter mot bilens eksisterende radio: Gjennom bilens antenneinngang, FM sender for trådløs overføring eller gjennom AUX-lydutgangen (3, 5 mm).

Spesifikasjoner

. Produktmodell: TINY AUDIO C11

. Støttet radioformat: DAB+

. Kablet fjernkontroll

. FM sender for trådløs overføring

. FM hardlinking

. Aux-lydutgang(3,5mm)

. 4 programmeringsknapper,4 favoritter

. OLED-display med bakgrunnsbelysning

. Passiv antenne (støtter også aktiv antenne)

. Strømkilde 12-24v

Pris og tilgjengelighet

Tiny Audio C11 er tilgjengelig i butikk fra februar. Veiledende pris: kr 1390,-

Powered by Labrador CMS