Tiny Audio C3

Pressemelding fra TT Micro 20. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tiny Audio C3 gir deg digitalradio i bilen

Liker du å nyte musikk som strømmer fra radioen mens du sitter i bilen? Når FM-nettet stenges og man går over til det digitale bakkenettet i 2017, blir det stille i bilen din dersom du ikke har en DAB-mottaker. I Norge er det over 2 millioner personbiler på veiene som må gå til anskaffelse av en DAB-mottaker for å kunne fortsette å nyte radiounderholdning i bilen.

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå løsningen på problemet med alt-i-ett adapteret Tiny Audio C3: et DAB-adapter til bil, med bluetooth og handsfree. For landets sjåfører er dette gode nyheter siden DAB digitalradio vil gi en bedre lytteropplevelse med mindre støy, stabil kvalitet og et større kanalmangfold enn dagens FM-radio. P4 har blant annet nettopp lansert den digitale rockekanalen P6, og NRK kommer med de nye digitale radiokanalene P1+ og rockekanalen P13.

Tiny Audio C3 installeres enkelt på dashbordet, og kobles til medfølgende filmantenne som monteres i frontruten. På det brukervennlige displayet kan du søke opp lokale DAB+-stasjoner, og forhåndsinnstille opptil 30 stasjoner. Via Bluetooth kan du koble Tiny Audio C3 til din mobiltelefon eller musikkspiller og administrere innkommende anrop eller musikk. Du kan også lade smarttelefoner, nettbrett og digitalkamera via det smarte adapteret.

Norge er det første landet i verden som har besluttet å skru av FM-båndet, og gå over til det digitale bakkenettet. Utbyggingen er allerede i full gang, og over 90 prosent av befolkningen har nå tilgang til DAB. Utbyggingen planlegges å være ferdigstilt i løpet av 2014.

Pris og tilgjengelighet

Tiny Audio C3 er tilgjengelig i butikk fra starten av februar, og får en veiledende pris på 1295 kroner.

Spesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS