GÅTEN RAGNAROK

Pressemelding fra Nordisk Film 13.februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mandag 17. februar slippes actioneventyret GÅTEN RAGNAROK på DVD/BD/VOD!

GÅTEN RAGNAROK hadde kinopremiere 4. oktober 2013, og ble sett av over 250 000 på kino. Filmen ble med det den nest mest sette norske kinofilmen i 2013, og nå er Gåten Ragnarok klar på DVD/BD og VOD!

Om GÅTEN RAGNAROK:

Arkeologen Sigurd Svendsen (Pål Sverre Hagen) har viet sitt liv til å løse de 1000 år gamle mysteriene fra Osebegskipets gravkammer. Når han finner spor som peker mot den største myten av alle; myten om Ragnarok, blir Sigurd besatt av tanken om at Oseberggraven skjuler svaret på opphavet til historien om vår egen undergang.

En mystisk runestein med spor etter Osebergvikingene avdekkes i Finnmark og fristelsen blir for stor: Sammen med to kolleger og sine to barn legger Sigurd ut på en ekspedisjon som leder dem dypt inn i Ingen-Mannsland - et avsperret område mellom Norge og Russland.

Eventyret får en dramatisk endring når de gamle runene viser seg å få ny mening og hemmeligheten de avdekker er langt større og mer sk

remmende enn noen kunne drømme om.

Sigurd må ta sitt livs viktigste avgjørelse: Hvor langt er han villig til å gå og hvor mye er han villig til å ofre i jakten på svaret som til slutt kan lede til deres egen undergang?

Produsent

Gåten Ragnarok er produsert av Martin Sundland og Are Heidenstrøm i FANTEFILM FIKSJON AS. Selskapet ble etablert i 2006 og har som mål å produsere brede underholdningsfilmer. Selskapet står bak Fritt Vilt-filmene, Arme Riddere og Flukt.

GÅTEN RAGNAROK distribueres av Nordisk Film Distribusjon AS og er tilgjengelig på DVD/BD og VOD fra 17. februar.

EKSTRAMATERIALE:

TEASER/TRAILER • BAKOMFILM • VISUELLE EFFEKTER

TV2 SKOLE:

- INFORMASJONSFILM

- TEMASENDING OM VIKINGTIDEN

- INTERVJU MED PÅL SVERRE V. HAGEN

- INTERVJU MED MARIA ANNETTE T. BERGLYD

Powered by Labrador CMS