Bose SoundTouch 10

Pressemelding fra Bose 21. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose lanserer neste generasjon trådløse SoundTouch-systemer med Bluetooth og wifi

Den enkleste løsningen for musikkstreaming i hjemmet. Nå med en liten SoundTouch 10-høyttaler, umiddelbar lytting via Bluetooth, full flerromskapasitet og kommende Spotify-integrering.

I disse dager der millioner av mennesker streamer musikk hver dag, tar Bose et steg inn i en ny æra for lytting til musikk i hjemmet med neste generasjon trådløse SoundTouch-musikksystemer. Alle SoundTouch-systemer, inkludert den lille SoundTouch 10-høyttaleren, har nå innebygd Bluetooth og Wi-Fi som er perfekt for både umiddelbar musikklytting og flerromslytting. Med Bluetooth kan du streame alle sanger, spillelister, musikktjenester og YouTube rett fra en telefon eller et nettbrett. Ved hjelp av Wi-Fi kan du sende musikken din til SoundTouch-høyttalerne dine, eller bruke den intuitive SoundTouch-appen til å utforske integrerte musikktjenester, tilpasse forhåndsinnstillinger og lytte til ulik musikk i forskjellige rom.

- SoundTouch har alltid handlet om opplevelsen – hvordan man best kan lytte til streamet musikk hjemme, sier John Roselli, leder for Bose Wireless Speakers. - Alt vi har laget har vært basert på denne enkle ideen. SoundTouch-systemene er derfor enklere å bruke enn alt annet på markedet, lyden er fantastisk, og nå kan du også lytte til hva som helst fra en telefon eller et nettbrett i så mange rom du måtte ønske. Det finnes ingenting lignende, og du kan enkelt komme i gang med SoundTouch 10.

DEN LILLE SOUNDTOUCH 10-HØYTTALEREN ER NÅ EN DEL AV DEN VOKSENDE FAMILIEN

Produktserien SoundTouch® er den mest omfattende i bransjen, og i dag får den et nytt medlem i den nye SoundTouch 10-høyttaleren. Den passer perfekt på egen hånd, men du kan også legge til flere over tid eller bruke den sammen med andre SoundTouch-systemer. SoundTouch 10-høyttaleren blir det nyeste medlemmet i en familie som allerede omfatter de nye SoundTouch 20 og 30 Series III-høyttalerne, nye SoundTouch-lydplanker og nye SoundTouch hjemmekinosystemer. De fungerer alle godt sammen, kan kommunisere med hverandre gjennom tak og vegger, og samtlige leveres nå med Bluetooth® og Wi-Fi®.

• Den nye trådløse høyttaleren SoundTouch 10 er ikke større enn 21,2 cm høy x 14,1 cm bred x 8,7 cm dyp. Den kombinerer Boses digitale signalbehandling med den nye Unidome-transduseren, en kraftplugg på 2,5" som produserer den høyeste svingningen noensinne i Boses historie for en transduser av denne størrelsen. Dette resulterer i oppsiktsvekkende god ytelse. SoundTouch 10 gir klarere, dypere og høyere lyd enn noen annen enkeltstående høyttaler av lignende størrelse.

• De nye SoundTouch 20 og 30 Series III-høyttalerne er de oppdaterte storebrødrene til SoundTouch 10-høyttaleren. SoundTouch 30 Series III er den enkeltstående løsningen fra Bose med best ytelse, og SoundTouch 20 Series III gir fyldig lyd som fyller rommet fra et mer kompakt kabinett.

• Nye SoundTouch-lydplanker og –hjemmekinosystemer er også tilgjengelig, inkludert to lydplanker, systemene SoundTouch 120 og 130; et 2.1-system, SoundTouch 220 home cinema system og et 5.1-system, SoundTouch 520 home cinema system. De gir alle en oppslukende film- og TV-opplevelse og kan i tillegg brukes som et trådløst musikksystem.

SoundTouch kan også brukes utendørs. En ny og mer effektiv SoundTouch SA-5-forsterker gir kraft til værbestandige høyttalere for terrasser, balkonger og bakgårder.

UMIDDELBAR MUSIKKSTREAMING I HJEMMET ER NÅ ENKLERE ENN NOEN GANG

SoundTouch®-systemene er de mest brukervennlige og allsidige trådløse musikksystemene som finnes i dag. Takket være Bluetooth® kobles de automatisk til telefonen din eller nettbrettet ditt. Og ved hjelp av Wi-Fi® kan de sende musikk til flere SoundTouch-høyttalere over lang avstand.

SoundTouch har også de mest populære musikktjenestene – Spotify® og Deezer – innebygd, og du kan få tilgang til begge via den intuitive SoundTouch-appen. Med bare noen få trykk på SoundTouch-appen kan telefonen din eller nettbrettet ditt gjøres om til en kraftig kontrollenhet. Du kan deretter bruke telefonen eller nettbrettet til å velge om du vil lytte til den samme musikken i alle rom, eller spille av ulik musikk i ulike rom. Mulighetene stopper ikke her. Ved hjelp av appen kan du angi seks tilpassede forhåndsinnstillinger til spillelister på musikktjenester, artister eller radiokanaler på Internett, og endre dem når som helst. Hver gang du angir en forhåndsinnstilling, husker SoundTouch-høyttaleren i hjemmet ditt den automatisk, slik at du ikke trenger å bruke appen hvis du ikke vil. Bare trykk på en tilsvarende knapp på SoundTouch-høyttaleren eller den medfølgende fjernkontrollen. Med ett trykk starter avspillingen av musikken, og du trenger ikke å bruke telefonen. I stedet kan du lade den, sende en tekstmelding, ringe noen eller rett og slett slå den av. Det tar bare et sekund å fylle rommet med musikk, og det er like raskt og enkelt som å slå på lyset.

Takket være ny 802.11n dual-band Wi-Fi er SoundTouch-tilkoblingen nå sterkere og mer pålitelig, noe som fører til mindre forstyrrelser og færre avbrytelser. Ny 5 GHz kompatibilitet gir også bedre streamingkvalitet i områder der mange mennesker er samlet på et lite området, for eksempel i leilighetskomplekser i byer.

SOUNDTOUCH OG SPOTIFY

Tidlig i 2016 kommer Bose med nye funksjoner som vil gjøre SoundTouch®-systemene til den beste måten å lytte til Spotify® på i hjemmet.

• SoundTouch-systemene får en ny i-app-integrering med Spotify i tillegg til Spotify Connect. Fra SoundTouch-appen vil du kunne søke etter alle sanger, album, artister eller spillelister fra Spotify eller Spotify-brukere. Du vil også kunne kontrollere SoundTouch-systemene direkte fra Spotify-appen. Det blir veldig enkelt å bytte fra SoundTouch-appen til Spotify-appen. Du fortsetter fra der du avsluttet.

- Hjemmet er et av stedene der vi vil gi musikkelskere innovative opplevelser, sier Jorge Espinel, visepresident i Global Business Development hos Spotify. - Dette samarbeidet med Bose gjør det mulig for oss å gi brukerne en løsning for musikklytting i hjemmet som kombinerer Spotifys favorittfunksjoner og spillelister med Boses innovative teknologi og utrolige lydkvalitet.

- SoundTouch-systemene er et godt eksempel på hva som er viktig for oss, sier Roselli. - Vi legger stor vekt på både små og store detaljer du ikke finner hos andre, og dette omfatter Spotify-integreringen. Med SoundTouch kan du spille av sanger fra Spotify via Bluetooth, fra vår app eller deres, eller ved hjelp av et tastetrykk. Dette gir millioner av Spotify-brukere fra hele verden større fleksibilitet og bedre kontroll enn de har hatt tidligere.

Priser og tilgjengelighet

Den anbefalte utsalgsprisen for nye Bose® SoundTouch® 10 wireless music system er NOK 1.799.-, og anbefalt utsalgspris for SoundTouch 20 Series III system og SoundTouch 30 Series III system er henholdsvis NOK 3.599.- og NOK 5.799.-. Bose SoundTouch-lydplanker og -hjemmekinosystemer er tilgjengelige til anbefalte utsalgspriser fra NOK 11.995.-. Et utvalg av SoundTouch-systemer kan kjøpes på Bose.no og hos utvalgte autoriserte Bose-forhandlere. Tidlig i 2016 vil i-app-integrering med Spotify® bli inkludert i nye systemer og være tilgjengelig for eksisterende SoundTouch-kunder via en gratis programvareoppgradering. Du finner alle SoundTouch-systemer og priser på Bose.no

Powered by Labrador CMS