Casio G-Shock

Pressemelding fra Casio 22. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den nye smarte Bluetooth klokken fra Casio nå i Norge!

Den nye smarte Bluetooth klokken fra Casio er her! G-Shock GB-6900AA serien er kompatibel med smart telefonen IPHONE 4S og IPHONE 5. Bluetooth® v4.0 kobler klokken sammen med en IPHONE gjennom en «G-shock +» app som er tilgjengelig i «App Store».

Det støtsikre og robuste G-shock uret er kjent for sin innovative teknologi og tøffe design. Mobilforbindelsen gir brukeren en økt nytteverdi i form av varsling av innkommende anrop og e-post. En annen praktisk funksjon hvis du har for vane å legge igjen telefonen på forskjellige steder og glemme den, er at klokken finner igjen mobiltelefon hvis den er feilplassert og varsler med en alarm.

Hvis klokken mister kontakten med din IPHONE blir du også varslet med vibrasjon. I tillegg til dette kan klokken automatisk justere seg til nøyaktig tid i henhold til forskjellige tidssoner ved synkronisering av tidsdata den mottar fra din IPHONE. Disse og mange andre funksjoner gjør den nye Bluetooth klokken fra G-Shock smartere og tøffere en noensinne.

Powered by Labrador CMS