Clint Digital Heimdall Wi-Fi Streaming Adapter

Pressemelding fra EET Europarts 12

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Stream musikk direkte til stereoanlegget

Clint Digital lanserer den perfekte adapteren som oppgraderer eksisterende stereoanlegg eller høyttalere til et streaming og multi-room system.

Den nye Heimdall Wi-Fi Streaming Adapter er et produkt fra Clint Asgard™-serien. Serien består av en rekke spennende, elegante og svært brukervennlige multi-room og musikkstreaming produkter. De er designet for å passe inn i ethvert interiør.

Plug & Play - Enkelt å streame

Heimdall adapteren tilkobles via Wi-Fi og håndterer streamingen til en eller flere høyttalere, slik at rommene er fylt med musikk i en dynamisk og unik lydkvalitet. Heimdall er koblet til forsterkerens Analog (AUX-out) eller Digital (OPT-out, Toslink), og da er det bare å nyte en verden av trådløs musikkstreaming.

Heimdall er en av de mest fleksible adaptere på markedet. Den er godkjent for både Apple AirPlay, Spotify Connect og TIDAL. Med Clint appen støtter de multiroom funksjonalitet.

Tekniske spesifikasjoner:

Music Direct | Spill musikk overalt

AirPlay | For våre Apple venner

Spotify Connect | For alle Spotify elskere

TIDAL | For våre TIDAL og Hi-Fi venner

DLNA | For alle andre

Strøm: DC12V/2A

Strømforbruk: maks 12W (0.5W std.by)

Størrelse: 100mm (bredde) x 70mm(høyde)

Vekt: 0,3 kg

Tilkoblinger:

Headphone Out

Optisk-Out / AUX-Out (3.5mm combo out)

USB-port

DC-In

Powered by Labrador CMS