Creative T4-, T30- og T15 Wireless

Pressemelding fra Creative 30. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer den nye T-Serien av trådløse høyttalersystemer med Bluetooth og NFC

Det nye T4 Wireless systemet er samtidig en seriøs utfordrer til de mange soundbarene som strømmer inn i de norske hjem foran TV’en. Lyden er bedre, de er markant billigere og leveres i et stilfullt design

Creative Technology har introdusert deres nye flaggskip; T4 Wireless Signature Series 2.1 høyttalersystem, samt T30 Wireless Signature Series 2.0 høyttalersystem og T15 Wireless 2.0 høyttalersystem.

Disse nye høyt-ytende høyttalerne støtter Bluetooth og Near Field Communication (NFC), som forbedrer brukeropplevelsen med mobile enheter ved at gjøre det veldig lett å nyte trådløs musikk.

Den nye trådløse line-upen bunner i Creatives arv om å produsere høykvalitets kablede bordhøyttalere som produserer kraftfull og presis lyd. De populære kablede høytalerne Creative GigaWorks T3 og T20 har vunnet adskillige priser og gode anmeldelser for deres lydgjengivelse og verdi for pengene. Det er den samme teknologien som Creative har bygget videre på i de nye T4 Wireless og T30 Wireless.

"Creative har brukt de kraftigste, flotteste og mest prisbelønnede høyttalersystemene som inspirasjon til å lansere en ny serie av høyttalere, som er utstyrt med avansert trådløs teknologi," sa Mac Aw, World Wide Marketing Director hos Creative. "De nye Creative T4 Wireless, T30 Wireless, og T15 Wireless gir brukerne av mobile enheter kraftig lyd i høy kvalitet til musikk, film og spill, pluss frihet til at bevege seg fritt omkring i deres lytte-miljø uten ulempen med ledninger."

Creative T4 Wireless Signature Series 2.1 høyttalersystem

Creative T4 Wireless er en suveren leverandør av lyd til underholdning. Hvert komponent i systemet er designet til å levere den høyeste lydkvaliteten. Satellittene er designet med audiofile aluminium drivere, mens en kompakt høyt-ytende subwoofer med Creative Symmetrisk Loaded Acoustic Module (Creative SLAM ®) teknologi leverer en fantastisk bassgjengivelse.

Creative T4 Wireless har en fantastisk trådløs lydkvalitet og brukeren kan parre deres enhet med Bluetooth eller den hurtige Tap & Play NFC-teknologien. To stereo Bluetooth-enheter kan opprettholde forbindelse til Creative T4 Wireless samtidig, Creative Multipoint gjør det hurtig og lett å skifte mellom innholdskilder. Bluetooth lydkvaliteten er maksimert med de høyt-oppløselige aptX® og AAC lyd kodeksene - Som sikrer en trådløs forbindelse, som lyder like bra som om det var kabelforbundet.

Creative T4 Wireless høyttalersystemet er selvsagt til å oppgradere lydkvaliteten på ens TV, lydbildet er overlegent i forhold til diverse soundbars, som er meget populære i øyeblikket. En viktig forbedring i forhold til den tidligere generasjonen er den optiske tilkoblingen; de fleste nyere TV ´er er utstyrt med optisk ut; også de fleste konsoller og mediebokser har optisk ut. Utover det leveres settet med RCA Line-In, et 3.5mm Aux-In og en hodetelefon port. Det er kort sagt mulighet for å forbinde nesten alt til dette høyttalersettet.

Creative T30 Wireless Signature Series 2.0 høyttalersystem

Creative T30 Wireless 2.0 høyttalersystemet er utformet etter en to-driver design metodikk - med en dedikert tweeter og driver. Den er utstyrt med spesiallagde silke-diskanter som gir silkebløte høye toner, vevede glassfiber kjegle drivere som produserer en naturlig, presis og fyldig mellomtone og Creative BasXPort ® teknologi, som leverer høyt-ytende bass.

Ideel til bruk med mobile enheter, Mac eller PC, Creative T30 Wireless støtter Bluetooth og NFC trådløs tilkobling. Det lyder like godt som kablede høyttalere, takket være aptX® high-definition lydkodeks. En ekstra Line-in gjør kabelforbindelse til lydenheter mulig og en dedikeret port til hodetelefoner gir mulighet for en privat musikkoplevelse.

Creative T15 Wireless 2.0 høyttalersystem

Det kompakte Creative T15 Wireless 2.0 høyttalersystemet skaper en god lydopplevelse ved hjelp av dedikerte diskanter til de høye toner og de spesielt utvalgte drivere leverer en karakteristisk mellomtone. I stedet for en subwoofer, gir BasXPort teknologi high-output bass. Trådløs Bluetooth-teknologi forbinder høyttalerne til smartphones og tablets. Brukerne kan også koble til andre lydenheter via Line-in, eller forbinde et sett hodetelefon til på fronten.

Tonekontroll, som omfatter diskant- og bassjustering og en dedikert lydstyrkeknapp er også plassert på høyttalerens frontpanel; det gir brukerne mulighet for lett og bekvemt å kontrollere deres lydopplevelse.

Nøkkelfunksjoner - Creative T4 Wireless Signature Series 2.1 høyttalersystem

* Kun via (Bluetooth) AVRCP-kompatible enheder.

Nøkkelfunksjoner - Creative T30 Wireless Signature Series 2.0 høyttalersystem

Nøkkelfunksjoner- Creative T15 Wireless 2.0 høyttalersystem

Priser og tilgjengeliget

Creative T-serien av trådløse høyttalersystemer er i butikkene i oktober 2013 med følgende veiledende utsalgspriser:

Creative T4 Wireless Signature Series høyttalersystem kr. 2.299,-

Creative T30 Wireless Signature Series høyttalersystem kr. 999,-

Creative T15 Wireless høyttalersystem kr. 599,-

Powered by Labrador CMS