Logitech K480

Pressemelding fra Logitech 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech avduker det første tastaturet laget for PC, smarttelefon og nettbrett

Skriv på tre enheter – på de vanligste operativsystemene– med Logitech K480

I dag ble Logitech® Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480 avduket, det første skrivebordtastaturet som er laget for å brukes med opp til tre forskjellige enheter uavhengig av operativsystem. Nå kan du skrive en rapport på PCen, og vri på bryteren Easy-Switch™ for å svare på en SMS på smarttelefonen eller tvitre fra nettbrettet. Det universelle tastaturet kan være tilkoblet tre forskjellige Bluetooth-enheter samtidig. Tastaturet støtter både Windows og Mac, mens smarttelefon eller nettbrett fungerer sømløst på iOS og Android.

– Tastaturbehovet har utviklet seg og forbrukerne sitter på forskjellige enheter med forskjellige skjermer, og gjerne på forskjellige operativsystem også, sier markedsansvarlig i Norden, Christina Holmberg.

– Vårt nye tastatur K480 gjør det enkelt for mennesker å jobbe, skape eller kommunisere på tvers av plattformer og enheter.

Tastaturet er et fullverdig og gjennkjennelig skrivebordstastatur med de snarveiene du bruker mest. Den integrerte holderen sørger for at telefonen eller nettbrettet er i akkurat den vinkelen du trenger for å lese mens du skriver. Tastaturet kommer også i to fargevalg for å lettere passe inn i hjemmet ditt.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 er forventet å være tilgjengelig i Norge fra begynnelsen av september 2014, med en forventet utsalgspris på 449,- kroner. For mer informasjon, gå inn på www.logitech.com/news/K480 eller bloggen vår.

Powered by Labrador CMS