Bluetooth Touchpad Keyb Nordic

Pressemelding fra Sandberg 10. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tastatur for et moderne hjem

”Jeg bruker det faktisk også til mobilen”sier administrerende direktør hos Sandberg A/S, Martin Hollerup, om firmaets nyeste innovasjon: Et vakkert designet tastatur som er milevis unna de kontorverktøyene man normalt forbinder med ordet “tastatur”.

Tanken bak det nye tastaturet fra den danske produsenten Sandberg er å skape en hjelper som kan brukes mange steder i hjemmet. Først og fremst har vi tenkt på situasjonen i stuen, hvor man sitter og surfer på Internett, leter etter filmer, svarer på e-post, etc. med f.eks. en datamaskin eller en spillkonsoll som er koblet til TV-en. Tastaturet kan også være direkte koblet til en Smart-TV hvis enheten har Bluetooth.

I stedet for å bevege en pil rundt på skjermen over et virtuelt tastatur med en vanlig fjernkontroll eller joypad, eller sitte på kne foran en tilkoblet datamaskin når noe skal tastes inn, sørger det nye tastaturet for at man kan lene seg tilbake og slappe av i sofaen. Foruten selve tastaturet er det også en touchpad på høyre side som kan brukes en mus.

Tastaturet er trådløst via Bluetooth. Og det betyr at tastaturet også kan brukes til et nettbrett som f.eks. en iPad – eller til og med til mobilen, hvis man har behov for å svare raskt på et par e-poster.

Bluetooth Touchpad Keyb Nordic

o Bluetooth interface (HID)

o Bluetooth v/3.0 Broadcom chipset

o Built-in 190mAh LiB Battery

o Operating distance: Up to 10 metres

o Supports Adaptive Frequency Hopping(AFH)

o 13 hot keys

o 82 standard keys

o LED indicators for Fn Lock, Num Lock, Caps Lock and Low Battery

o Touchpad with scroll function

o Weight: 290 g

o Dimensions: 369.10 x 111.25 x 6.3 mm

Veil. utsalgspris inkl. mva: kr 489,00

Powered by Labrador CMS