Samsung Gear S

Pressemelding fra Samsung 29. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lanserer nå neste generasjon wearables - Samsung Gear S gir deg smarttelefonen rundt håndleddet. Med 3G og en rekke funksjoner tilpasset nye brukerbehov tar Gear S wearables-kategorien et steg videre. Funksjonene er tilpasset et liv på farten, og Gear S gir deg større frihet og en enklere hverdag. Samtidig lanseres Gear Circle, et nytt headset som du har rundt halsen som et kjede.

– Samsung ligger i forkant i en spennende og kraftig voksende kategori, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for Telecom i Samsung Norge. ─ Samsung Gear S er det siste innen wearables og tilbyr noe for enhver livsstil.

GPS og navigasjon rett på håndleddet

Med Gear S får du rask tilgang til viktig informasjon via widgeter. Du kan for eksempel navigere via tjenesten HERE, få nyheter fra Financial Times via fastFT, lese med hjelp av Spritz og holde oversikt over hva som skjer på din Facebook. Gear S er den perfekte følgesvennen for deg som alltid er på farten.

Gear S er perfekt for den helsebevisste. Med innebygget GPS og pulsmåler får du en bedre treningsøkt, uten at du må ha med deg telefonen. Musikk kan du streame direkte fra klokken til ditt Bluetooth headset.

Stilfullt headset-kjede

Sammen med Gear S presenterer Samsung også sitt nyeste headset, Gear Circle, et headset som brukes som et kjede. Du kan koble det sammen med din smarttelefon eller Gear S via Bluetooth og henge det rundt halsen med en magnetisk lås. Når det ringer vibrerer kjedet og du kan svare ved å åpne låsen og putte ørepluggen i øret. Du kan også høre på muiskk og styre din telefon med stemmen via Gear Circle.

Samsung Gear S forventes å være tilgjengelig i butikk i begynnelsen av oktober. Anbefalt utsalgspris er 3295 kroner.

Samsung Gear Circleforventes å være tilgjengelig i butikk i begynnelsen av oktober. Anbefalt utsalgspris er 945 kroner.

Fakta: Samsung Galaxy S er utruster med en 1 GHz Dual Core-prosessor, 2” Super AMOLED (360 x 480)-skjerm. Operativsystem Tizen, Bluetooth®: 4.1, USB 2.0, NFC, WiFi: 802.11 b/g/n, A-GPS/Glonass, RAM-minne på 512 MB og 4 GB* internminne, ikke støtte for SD-kort. Batteri 300 mAh, IP67-sertifisert, Sensorer: Accelerometer, Gyroskop, Kompass, Pulsmåler, UV, Barometer.  

*Brukerminnet kan være mindre enn den totale minneplassen på grunn av systemfiler.

Powered by Labrador CMS