Dewalt DCR002

Pressemelding fra Dewalt 13. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DEWALT® lanserer Bluetooth®-mottaker for stereo og radio, DCR002

DEWALT lanserer en ny kompakt enhet for overføring av lyd. Som svar på den økende bruken av smartphones/databrett lanseres den innovative DEWALT DCR002 Bluetooth®-mottakeren. Denne er et resultat av ønske om lydavspilling fra brukerens egne mobile enheter

Mottakeren kan kobles til alle lydsystem med en 3,5 mm AUX-inngang, inklusiv bilsystem og DEWALTs sortiment av radioer. Ved hjelp av kun en toppmontert knapp kan enheten raskt og enkelt kobles til lydenheter med Bluetooth®-kapasitet

Den kompakte enheten lades via USB og dens integrerte Li-Ion batteri gir mer enn syv timers brukstid. For å forhindre at enheten skal bli borte eller skades kan den ”dockes” på radioen med monteringsklemmen.

Annika Folkesson, markedskoordinator DEWALT, "ett større antall håndtverkere vil få tilgang til musikken på sin mobile enhet, enten på arbeidsplassen eller på reise. Bluetooth®-adapteren, DCR002; er konstruert for å gjøre det mulig for brukeren å overføre lyd fra sin mobile telefon eller databrett og dermed gi dem friheten til å lytte til sin egen musikk.”

Hvordan fungerer DeWALTs Bluetooth-mottaker DCR002?

Ved tilkobling til et lydsysten kan DCR002 synkroniseres med en mobil enhet på en avstand opp til ca. 30 meter, avhengig av antall hinder og reflekterende overflater på området. Det kan kun kobles til en lydenhet om gangen. Lyden styres av den mobile enheten. Dersom det skulle komme et inngående samtale blir lyden automatisk satt på pause mens samtalen varer.

Bluetooth-mottaker DCR002 har 30 dagers fornøyd-kunde-garanti.

Powered by Labrador CMS